Terwijl iedereen bezig is met Sinterklaas🙄… serieus wie viert nog Sinterklaas anno 2019?!?Like really?🤷🏻‍♀️ Een feest waar je moet liegen tegen je kinderen en waar “donkere” mensen worden afgezet als moderne slaven? Als je als Christen dit viert dan moet je jezelf wel echt afvragen of je de hemel binnenkomt!
“Want God houdt zoveel van de mensen, dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben. Want God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om de mensen te veroordelen, maar om door Hem de mensen te redden.”
‭‭Johannes‬ ‭3:16-17‬ ‭BB‬‬
God heeft geen voorkeur voor een bepaald soort ras of etniciteit. God houdt simpelweg van iedereen! Ja, God houdt dus ook van homofielen en lesbiennes! Dus nee ik heb niks met dat “zwarte pieten” of “white supremacy” en God al helemaal niet!
Vandaag ben ik (na ons druk 10 jarig jubileum viering) weer begonnen met het zelfstandig afhandelen van counseling gesprekken. Check, check, dubbel check: is mijn hart nog op de juiste plaats? Het laatste wat ik wil is mensen helpen naar de hemel terwijl ik zelf onderweg ben naar de hel.
“Ga door de smalle poort het Koninkrijk van de hemelen binnen. De weg naar de vernietiging is breed en komt uit bij een wijde poort. En wat gaan daar veel mensen door! Maar de poort naar het leven is nauw. En de weg erheen smal. Weinig mensen vinden hem.”
‭‭Mattheüs‬ ‭7:13-14‬ ‭HTB‬‬
Jezus komt terug lieve mensen! En waar ga jij heen? Ben je op de brede of smalle weg? Het is zo belangrijk om gefocust te blijven. Sommige mensen wachten op 2020 om met een nieuwe start te maken maar wie zegt dat je 2020 haalt? Daarom begin NU met het verbeteren van je leven! Maak je hart in orde voordat het te laat is! Zet alles recht, niet voor de ogen van een mens… maar voor God want Hij ziet je altijd… je leeft toch voor Hem?!?