Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Ezechiël 35-39

-Voedsel tot overdenking dag 310-

• Romeinen 8: 1-2
• 1 Johannes 3: 20-24

Het woord van God zegt:
“Het is duidelijk dat mensen die van Christus Jezus zijn, niet veroordeeld zullen worden. Doordat u met Christus Jezus verbonden bent [Johannes 3:18], geldt voor u de nieuwe wet: de wet van de Geest, de wet van het leven. U bent losgemaakt uit de wurgende greep van de zonde en bevrijd uit de macht van de dood.”
Romeinen 8:1‭-‬2 HTB

Veroordeling in uw leven is de afwezigheid van de liefde van God. De reden waarom velen zich veroordeeld voelen, is dat ze buiten Gods omtrek van liefde functioneren.

Het is om deze reden dat Het Woord van God zegt:
“Want als ons hart ons veroordeelt, God is meer dan ons hart, en Hij weet alle dingen. Geliefden! Als ons hart ons niet veroordeelt, hebben wij vrijmoedigheid om tot God te gaan ; en wat wij ook maar bidden, ontvangen wij van Hem, omdat wij Zijn geboden in acht nemen en doen wat Hem welgevallig is. En dit is Zijn gebod: dat wij geloven in de Naam van Zijn Zoon, Jezus Christus, en dat wij elkaar liefhebben, zoals Hij ons een gebod gegeven heeft. En wie Zijn geboden in acht neemt, blijft in Hem en Hij in hem. En hieraan weten wij dat Hij in ons blijft, namelijk aan de Geest, Die Hij ons gegeven heeft.”
1 Johannes 3:20‭-‬24 HSV

Wanneer u in Gods liefde wandelt, is het moeilijk voor u om Gods wetten niet in acht te houden.

Daarom is wandelen in liefde de wet vervullen (Romeinen 13: 9-10); dit verwijdert automatisch veroordeling uit je leven.

Daarom wanneer u zich veroordeeld voelt, dient u uw liefdes-barometer na te kijken.

Onthoud: hij die in De Liefde wandelt, voelt zich nooit veroordeeld.

Leef het leven van De Geest!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!