Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Klaagliederen 1-3
Openbaringen 15-16

-Voedsel tot overdenking dag 300-

• 1 Korinthiërs 6: 15-20

Liefde heeft zijn grenzen voor ons welzijn. Het Woord van God zegt:
“Weet u niet dat uw lichamen leden zijn van Christus? Zal ik dan de leden van Christus nemen en die maken tot leden van een hoer? Volstrekt niet! Of weet u niet dat wie zich met een hoer verenigt, één lichaam met haar is? Want die twee, zegt Hij, zullen tot één vlees zijn [Gen. 2:24.] Wie zich echter met de Heere verenigt, is één geest met Hem . Vlucht weg van de hoererij. Elke zonde die een mens doet, is buiten het lichaam, maar wie hoererij bedrijft, zondigt tegen zijn eigen lichaam. Of weet u niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, Die in u is en Die u van God hebt ontvangen , en dat u niet van uzelf bent? U bent immers duur gekocht. Verheerlijk daarom God in uw lichaam en in uw geest, die van God zijn.”
1 Korinthiërs 6:15‭-‬20 HSV

Als God u vraagt ​​om ergens voor weg te vluchten, is dat niet omdat Hij u wil controleren, maar vanwege bescherming tegen de val van satan. Binnen deze grenzen, kan Hij voorkomen dat het kwaad tot u komt.

Ook worden de grenzen gevormd zodat u God en Zijn Woord niet als vanzelfsprekend zult beschouwen. Gods Woord openbaart wie Hij is en hoe Hij denkt.

Daarom zegt het Woord van God:
“Jezus antwoordde en zei tegen hem: Als iemand Mij liefheeft, zal hij Mijn woord in acht nemen; en Mijn Vader zal hem liefhebben, en Wij zullen naar hem toe komen en bij hem intrek nemen.”
Johannes 14:23 HSV

Het wordt tijd dat we de grenzen van Gods liefde respecteren.

Onthoud: God liefhebben is vast houden aan de grenzen van Zijn Woord.

Gehoorzaamheid is beter dan offerande!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!!