Bijbelstudieplan 2019:

Vandaag lezen we:
Jeremia 17-18
Hebreeën 13

-Voedsel tot overdenking dag 283-

• Jakobus 5:16
• Mattheüs 5: 23-24

Liefde biedt snel excuses aan of belijdt haar fouten. De reden waarom velen ziek of zwak zijn, is omdat ze het moeilijk vinden zichzelf nederig op te stellen en hun fouten toe te geven.

Als wij als gelovigen leren om onze fouten aan elkaar te belijden, zal genezing nooit een probleem zijn onder ons.

“Vertel het daarom aan iemand als je ongehoorzaam aan God bent geweest, en bid voor elkaar. Want dan kunnen jullie genezen worden. Als iemand leeft zoals God het wil, heeft zijn gebed veel kracht en dus groot resultaat.”
Jakobus 5:16 BB

Het is gemakkelijk om in goddelijke gezondheid te wandelen als we leren om onze zonden of de dingen waar beledigd door zijn geraakt aan elkaar te belijden.

Dat is de reden waarom Jezus zei: “Stel dat u in de tempel voor het altaar staat om God een offer te brengen. Als u zich daar dan herinnert dat iemand iets tegen u heeft, moet u het offer naast het altaar laten liggen. Ga eerst naar die ander toe, maak het met hem in orde en breng daarna pas uw offer aan God. Zorg ervoor dat u het op tijd eens wordt met uw tegenpartij. Want als hij u voor de rechter sleept, wordt u misschien wel in de gevangenis gegooid.”
Mattheüs 5:23‭-‬25 HTB

Onthoud: liefhebben houdt geen beledigingen op het hart.

Leer om altijd uw fouten te belijden!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!!