Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Jesaja 53-54
2 Tessalonicenzen 1-3

-Voedsel tot overdenking dag 268-

• Galaten 6: 7-9
• Lucas 6:38

Het Woord van God zegt:
“Maak uzelf niets wijs: God laat niet met Zich spotten. Wat iemand zaait, zal hij ook oogsten. Wie naar de oude menselijke natuur leeft, kan alleen maar dood en verderf verwachten. Maar wie door de Heilige Geest leeft, zal ervaren dat de Geest eeuwig leven geeft. Laten wij nooit ophouden met goed doen, want na verloop van tijd zullen wij de zegen ervan oogsten, als wij het tenminste niet opgeven.
Galaten 6:7‭-‬9 HTB

Dat betekent dat als we zaden van liefde zaaien in het leven van mensen, moeten we een grote oogst van liefde verwachten. Men kan zeggen: “Ik heb liefde gegeven aan veel mensen, maar ze hebben me uiteindelijk met minachting behandeld, dus dat is niet voor mij”.
Laten we nog eens naar de Schriften kijken, God heeft nooit gezegd: “de mensen van wie u houdt, zullen ook van u houden.” Maar er stond: “ u zult oogsten wat u zaait”. Hij heeft ons niet verteld hoe de oogst zal komen of de middelen die Hij zal gebruiken. Het is duidelijk dat Hij mensen zal gebruiken, maar het hoeft niet noodzakelijkerwijs te zijn van de mensen aan wie we de zaden van liefde hebben gezaaid. Daarom moedigt Hij ons aan niet moe te worden het goede te doen. Hij wist dat er ongunstige omstandigheden zouden kunnen ontstaan ​​vanwege onze zaden de we hebben gezaaid, maar we moeten niet opgeven tot we de oogst ervaren.

Jezus Christus werd ooit door ons verworpen, maar vandaag zijn we zo verliefd op Hem vanwege Zijn leven van liefde dat Hij ons gaf om te leven.

Liefde wil nooit iemand ten onder zien gaan, daarom kunnen we niet stoppen met liefde aan mensen te geven.

Het Woord van God zegt:
”Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.”
Lukas‬ ‭6:38‬ ‭HSV

Onthoud: wanneer u stopt met het geven van liefde, stopt u de stroom van Gods zegeningen door u heen en naar u toe.

Stop niet met liefde geven !!!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!!