Zij bedekt alle dingen, zij gelooft alle dingen, zij hoopt alle dingen, zij verdraagt ​​alle dingen.” 1 Korintiërs 13: 7 NBG

Liefde gelooft het beste uit alle dingen. Misschien bent u een van de mensen, dat het lijkt alsof uw wereld uit elkaar brokkelt. Misschien stelt u uzelf deze vraag: “waarom is mijn leven zo?” of u zegt misschien: “het leven is oneerlijk”.

Misschien gaat het niet goed met uw kind, vriend of geliefde. Misschien zijn uw goede werken voor lief genomen of verkeerd geïnterpreteerd door mensen. Voor iemand anders geldt misschien dat u gekwetst bent over de manier waarop u bent behandeld door mensen.

Onze bovenstaande tekst zegt dat al deze dingen zijn gekomen om u geloof in God te schudden. Stop nu om te kijken naar uw probleem of waar u op dit moment te maken heeft. Kijk naar God, geef niet op en begin Gods beste te geloven in al uw uitdagingen. Houd vol ​​en weiger te stoppen. Ik geloof dat het beste van God nu uw kant op komt in Jezus naam. Dus verwacht het. Voor de verwachtingen van de rechtvaardigen zal niet worden afgesneden (Psalm 121: 1).

God is onze toevlucht en sterkte, ten zeerste bevonden een hulp in benauwdheden.” Psalmen 46: 1

God is: dat is tegenwoordige tijd, Hij is nog steeds onze hulp. Ervaar het beste van God vandaag in de naam van Jezus. Gods beste komt uw kant op vanwege Zijn liefde voor u.

Laten we samen bidden:

Hemelse Vader, ik dank U voor Uw woord. Dank U dat U mij laat weten dat er nog steeds hoop is voor mijn situatie. Ik geloof Uw beste vandaag in mijn situatie in Jezus machtige naam. Amen