Vandaag staat in het teken om Gods huis af te schilderen, op te ruimen en de puntjes op de ‘i’ te zetten! Morgen hebben we de grote verhuisdag voor de boeg. We hebben veel handjes nodig! Dus als je deze dagen kan komen helpen, GRAAG! De stoelen worden morgen geleverd en ook het tapijt wordt dan gelegd. We hebben precies nog 6 dagen te gaan voor de opening van het gebouw op 5 april a.s. Het begint nu wel spannend te worden en het begint te kriebelen! Kunnen we het gebouw afkrijgen voor 1 april? Kunnen we dan toch aanstaande woensdag beginnen met onze eerste Bijbelstudie?

Afgelopen zaterdag werd er wederom hard gewerkt in het Huis van God. Het wordt mooier en het begint steeds meer vorm te krijgen. Zr. Urmy en zr. Daniëlle gaan strak aan de schoonmaak. De keuken en het kantoor worden goed onder handen genomen!

PhotoGrid_1427696309819_resizedTerwijl de dames bezig zijn met schoonmaken, zijn de broeders flink aan het schilderen. Br. Glenn stort zich op de “Dankmuur” om aan de bovenkant nog plekken weg te verven. Daarna gaat hij aan de slag met de nursery. Pastor Charles is bezig met de deuren. Dit dient heel accuraat te gebeuren. Hij is geconcentreerd bezig met de toegangsdeuren tot de kerkzaal.

PhotoGrid_1427696390508_resizedVan al dat harde werken, krijg je wel enorme trek! Br. Clarence is dankbaar met het bakje macaroni gemaakt door Pastor Charles. Br. Clarence luncht in de vergaderzaal.

PhotoGrid_1427696715548_resizedIn de middag zijn Pastor en onze coördinator aan het verven geslagen in de ontvangsthal. Ze waren te druk bezig dus daarom kon br. Arno daarvan geen foto’s voor mij maken. Jammer maar de eerste verflaag in de ontvangsthal is wel aangebracht dus dat maakt alles wel weer goed!

“United we stand, divided we fall”