De reden dat we gedurende 21 dagen achtereenvolgens elke middernacht om 0.00 uur bidden: Hemelse Hulp.

Wat betekent Goddelijke hulp? Alles wat uw ster heeft geblokkeerd, neemt God weg. Alles wat een hindering is geweest, neemt God weg. Alles wat elke gebedsverhoring heeft vertraagd. Soms twijfelen we eraan of een gebed is gehoord, maar God heeft u al gehoord toen u de eerste keer bad!

Er zijn engelen vrijgezet. Dit is de tijd van Hemelse Hulp. Want dat is het enige dat het verhaal van een mens kan veranderen. Dat noemt de Bijbel Gunst. Gunst betekent Goddelijke Hulp. Dus verander uw gebed niet gedurende deze 21 dagen! Alles waar u op hebt gewacht, en waar u God voor gelooft, en het heeft zich nog niet gemanifesteerd, alles wat God u heeft geopenbaard, maar gedraald heeft, wat u nodig heeft is Goddelijke Hulp! Die Hemelse hulp heeft te maken met engelen mobilisatie. “Want een man is niet sterk door eigen kracht.” (1 Samuël 2:9). Lees a.u.b. Daniël 10:1-3, 12-13.

Gebed verklaring

In de Naam van Jezus, bekrachtig ik elke profetie, elke visie die de Heer mij heeft geopenbaard, die zich nog niet heeft gemanifesteerd. Ik verklaar dat elke satanische sabotage voor terugvallen, voor vertragingen, elk obstakel die mijn ster saboteert, elke barricade tegen mijn visie, tegen Gods plan, in de Naam van Jezus, laat ze verwijderd worden! Ik verklaar dat er binnen deze 21 dagen een vrijzetting zal zijn van mijn hemelse pakket. Ik verklaar dat ik niet zal opgeven totdat ik de manifestatie zie. Ik verklaar dat alles wat probeert om mijn ster in de Geest te blokkeren, ik verklaar in de Naam van Jezus dat die duistere deken verwijderd wordt. Ik verklaar dat dit mijn tijd is, dit is mijn seizoen, ik moet gelokaliseerd worden. Ik roep de hemelse hulp in!

Vader, Ik vraag laat er een engelen mobilisatie zijn met betrekking tot mijn geval. Ik kan zelf niet meer verder gaan, maar op dit moment, verklaar ik aan jou satan en jouw troepen, waar jullie ook zijn vergaderd, laat jouw plan, laat jouw activiteiten, laten ze allemaal worden gefrustreerd in de Naam van Jezus!”

DRUK DOOR & DUW MEER IN DE GEEST! In deze 21 dagen, moet er een ommekeer komen in het verhaal van iemand! Iedereen die in de Bijbel voorwaarts ging, ontving Hemelse Hulp! Dat is wat ze “Gunst” noemden. Verander uw onderwerp niet gedurende deze 21 dagen. Of het nu uw bedrijf is of wat dan ook. De instructies die God u geeft gedurende deze periode: misschien heeft u bekering nodig, misschien heeft u vergeving nodig, misschien moet u veranderen, misschien moeten sommige dingen uw leven verlaten, gehoorzaam gewoon, want dat is wat men “Hemelse Hulp” noemt.

Gebed verklaring

Vader, het uur is gekomen, we kunnen niet langer doorgaan zonder Hemelse Hulp. Laat vandaag die engelen die zijn toegewezen voor onze zaak, die ons hemelse pakket dragen, we bekrachtigen die levering in de Naam van Jezus! Hulp is onderweg. Gebeden worden verhoord in de Naam van Jezus! Dit is ons seizoen om de wonderen en de manifestaties te ontvangen, NU!!

Laat de zalving de jukken breken! Laat de zalving dat ding vernietigen. Laat de zalving de mensen vrijzetten! Laat Uw zalving hulp brengen. Laat Uw zalving die gunst brengen in de Naam van Jezus!

Mijn seizoen van Hemelse Hulp is gekomen! Mijn seizoen van goddelijke hulp is gekomen! Mijn seizoen van goddelijke gunst is gekomen! Ik beveel dat het komt verschijnt! Ik beveel dat het manifesteert in de Naam van Jezus! Elk obstakel moet wijken! Elke hindernis moet wijken! Elke vertraging moet wijken! Elke tegenslag moet wijken! Het is mijn tijd! Het is mijn seizoen!

De prins van dit land, ik beveel jou om op te geven in de Naam van Jezus! Ik verbreek jouw kracht! Ik verbreek jouw krachten! Ik verbreek jouw plannen in de Naam van Jezus!