Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Jesaja 22-23

-Voedsel tot overdenking Dag 254-

• 2 Timothy 1: 7
• 1 Johannes 4:18
• 1 Johannes 5: 4

Er zijn veel gelovigen die niet functioneren in Gods kracht vanwege angst of controle willen hebben over hun omstandigheden. Als gevolg hiervan missen ze de kracht van God die door hen naar anderen stroomt.

“Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en liefde en bezonnenheid.”
2 Timotheüs 1:7 HSV

De wortel oorzaak van angst in uw leven is het gebrek aan liefde. U vertrouwt niet op Gods liefde in u om u van het kwaad te behoeden. Want Gods liefde zorgt er ook voor dat u constant de overwinning ervaart.

“Want al wat uit God geboren is, overwint de wereld; en dit is de overwinning die de wereld overwonnen heeft: ons geloof!”
1 Johannes 5:4 HSV

U bent niet alleen geboren uit God, maar Hij plaatst Zichzelf in u, in de persoon van de Heilige Geest om ervoor te zorgen dat u altijd wint. En als u echt zoveel van God houdt, hoeft u niet bang te zijn wat de mens of de duivel u kan aandoen. Gods liefde zal u er constant uithalen (Romeinen 8:32).

Er is geen angst in de liefde, dus stop met bang te zijn en vertrouw op Gods liefde.

“Er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit. De vrees houdt immers straf in, en wie vreest, is niet volmaakt in de liefde.
1 Johannes 4:18 HSV

Onthoud: De Liefde is niet angstig.

Wees onbevreesd en heb hard lief, vertrouwend op Gods oneindige liefde in u (Zijn Heilige Geest) zal nooit falen of teleurstellen (Romeinen 5:5).

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!