Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:y
Jesaja 55-56
1 Timoteüs 1-3

-Voedsel tot overdenking dag 269-

• Johannes 3: 16-17
• Mattheüs 18: 23-35

Laat uw ervaringen in het leven u er niet van weerhouden uzelf open te stellen voor Gods liefde. Wat er ook in het verleden met u is gebeurd, de oplossing voor uw genezing is Gods liefde. De liefde van God is de brug tussen uw verleden en uw toekomst. Daarom moet u leren het te omarmen wanneer het komt.

Jezus Christus kwam voor dit doel om ons de toekomst te geven die we wilden. Hij zou dit doel niet kunnen bereiken zonder liefde.

Het Woord van God zegt:
“Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om de wereld te veroordelen, maar om haar door Hem van de ondergang te redden.”
Johannes 3:16‭-‬17 HTB

In de bovenstaande geschriften zie je duidelijk dat het vanwege liefde is dat we allemaal een tweede kans hebben om voor God te leven. Dat is de reden waarom Gods liefde de brug is tussen uw verleden en toekomst.

Wanneer u Gods liefde aan iemand geeft, geeft u die persoon de kans om de toekomst te ervaren die God voor hem heeft. Daarom moeten we leren vergeven en loslaten. Vergeving,wat een van de manieren is om Gods liefde te tonen, geeft de persoon de tweede kans en de toekomst waarnaar ze verlangen (Mattheüs 18: 23-35).

Onthoud: Gods liefde is de brug tussen het verleden en de toekomst waar we allemaal naar verlangen.

De toekomst die u voor uzelf wilt, is de liefde van God die u vandaag aan mensen laat zien.

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!!