Scroll Top

Bijbelstudieplan 2020

Vandaag lezen we:
Handelingen 18-20
Romeinen 4-5

-Voedsel tot overdenking 2020 dag 189-

Tekst voor meditatie:
• 2 Korinthiërs 1:20

“Immers, zovele beloften van God als er zijn, die zijn in Hem ja en in Hem amen, tot verheerlijking van God door ons”.
2 Korinthiërs 1:20 HSV

De beloften van God zijn onze deur van uw promotie. Elke belofte moet eerst worden geaccepteerd en ernaar worden gehandeld om de realiteit van de belofte te ervaren. De beloften die we vandaag de dag hebben, is als het beloofde land voor de kinderen van Israëlieten. Het beloofde land was hun verhoging uit slavernij. Maar toen ze bij de poort van hun beloofde land kwamen, brachten tien verspieders een negatief rapport uit en veranderden een reis van 11 dagen naar het beloofde land in een reis van 40 dagen vanwege angst en ongeloof (Deuteronomium 1: 1-2).

Het is heel belangrijk dat we God vertrouwen dat Hij Zijn beloften voor ons nakomt, zodat we onszelf niet ontzeggen van de promotie die ons rechtmatig toebehoort.

“Laten wij er dan beducht voor zijn dat iemand van u ooit schijnt achter te blijven, terwijl de belofte om in Zijn rust binnen te gaan nog van kracht is. Want ook aan ons is het Evangelie verkondigd, evenals aan hen. Maar het gepredikte woord bracht hun geen voordeel, omdat het niet met geloof gepaard ging bij hen die het hoorden”.
Hebreeën 4:1‭-‬2 HSV

We moeten leren de beloften van God te aanvaarden voor wat het is en God vertrouwen dat Hij doet wat Hij heeft beloofd.

Twijfel niet aan God!

Onthoud: uw promotie is afhankelijk van welke beloften van God u verkiest te geloven.

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!!