Ik heb best wel veel dingen te doen vandaag: een grote stapel aan dagboeken (twee weken huiswerk) na te kijken van de tieners en jeugd. Er zaten ook een paar dagboeken bij van de mensen die een hartsessie hebben deze week. Mijn kleren moeten gesorteerd, opgevouwen en opgeborgen worden. Ik moet ook echt mijn kamer opruimen want het zag er niet representatief uit zodat de Heilige Geest blij zou zijn om erin te wonen.
Overleg alles wat je doet met de Heer. Dan zullen al je plannen slagen.” Spreuken ‭16:3‬ ‭BB‬‬
Middenin mijn inhaalslag om de dagboeken na te kijken, voelde ik lichtelijk paniek opkomen of ik het wel zou halen maar ik had de tieners al beloofd dat ze na de Bijbelstudie feedback zouden krijgen??‍♀️?
Als je God iets beloofd hebt, doe dan ook zo snel mogelijk wat je hebt beloofd. Want Hij houdt er niet van als mensen niet doen wat ze hebben gezegd. Want dan ben je een dwaas. Wat je beloofd hebt, moet je ook doen. Het is beter om niets te beloven, dan om iets te beloven en het niet te doen.”
Prediker‬ ‭5:3-4‬ ‭BB‬‬
Ik keek naar de klok, wat moet ik doen?!? Een zeurend opgejaagd gevoel wilde mij overvallen maar ik vroeg de Heilige Geest om hulp (Jacobus 1:5), bleef in tongen bidden en focussen op wat ik moest doen. Dit is nu niet de tijd om me druk te maken maar om gefocust te blijven in De Heilige Geest! Mobiel aan de kant want nu kan ik geen afleiding gebruiken!
Het was best een hele klus om een ieder persoonlijk (en op maat) geschreven feedback te geven over hun geestelijke ontdekkingsreis met God. Ik ben toch dankbaar dat ik dit mag doen en heb afgekregen! Op deze manier leer ik de jongelingen ook van een andere kant kennen. Ik ben bevoorrecht om hen te leren hoe ze moeten leven. Wanneer ze volwassen zijn geworden, zullen ze op dezelfde weg verdergaan (Spreuken ‭22:6‬).
Laten we nooit stoppen om goed te doen. Want uiteindelijk zullen we [daarvan de zegen] oogsten. Maar dan moeten we wel doorzetten!”
Galaten 6:9‬ ‭BB‬‬
Na de Bijbelstudie reden mijn zoon en ik naar huis. Hij zei tegen mij: Mam, 2021 is het meest vruchtbaarste jaar van WHWC. Hij profeteerde terwijl hij het niet eens door had! Hij wilde eigenlijk zeggen 2020 maar de Heer nam zijn tong over en sprak Zijn Woord tegen mij!
Daarna zal het geschieden dat Ik Mijn Geest zal uitstorten op alle vlees: uw zonen en uw dochters zullen profeteren, uw ouderen zullen dromen dromen, uw jongemannen zullen visioenen zien.” Joël‬ ‭2:28‬ ‭HSV‬‬