Scroll Top

Oohhh wat was ik enthousiast begonnen met dit jaar! 2022 gaat echt anders zijn??? Een nieuw jaar, nieuwe ronden dus nieuwe kansen! Ik had al mijn plannen opgeschreven (overeenkomstig Habakkuk 2:2).

 

Nu ga ik vlammen! Mijn blog en vlog in het Engels! Think BIG? Nou ik maak mijn tent wijd… ik bedoel God wilt toch dat ik XXL denk? Ik had mijn Engelse Financial Prayer Bible van papa Morris Cerullo al afgestoft, dit jaar verslind ik die Bijbel! Let’s do thisss??

“maar u zult de kracht van de Heilige Geest ontvangen, Die over u komen zal; en u zult Mijn getuigen zijn, zowel in Jeruzalem als in heel Judea en Samaria en tot aan het uiterste van de aarde.” Handelingen‬ ‭1:8‬ ‭HSV‬‬

 

God heeft een patroon hoe Hij bouwt. Hij begint bij jou (je karakter?), je directe omgeving en in de plaats waar je bent geplaatst (dus logisch dat je in de kerk wordt gevormd) dan gaat het landelijk en dan pas internationaal. Dus toen ik met mijn voorganger ging spiegelen over mijn visie voor 2022, werd ik terug gefloten want De Bijbel zegt namelijk ook: 

“Wie betrouwbaar is in kleine dingen, is het ook in grote. Wie onbetrouwbaar is in kleine dingen, is het ook in grote.” Lucas‬ ‭16:10‬ ‭HTB‬‬

 

God is op zoek naar mensen die trouw en consistent zijn in wat ze doen. Dus ja leuk dat ik mijn blog en vlog in het Engels wil doen maar laat ik eerst maar regelmatig posten voordat ik de overstap maak naar een andere taal? Als de Heer het huis niet bouwt, heeft het geen zin dat de bouwers hard zwoegen (Psalm‬ ‭127:1‬ ‭BB‬‬). God is niet enthousiast. God is een Bouwer en de God van het proces (Ginomai). Ik ben onderdeel van Gods Plan en Hij is zeker van Zijn Zaak! God is duidelijk niet in paniek dus waarom moet ik dat dan wel zijn???‍♀️ 

‘‘Kom maar!’ riep Jezus. Petrus stapte uit de boot en liep over het water naar Jezus toe. Maar hij besefte ineens dat er een heel harde wind stond. De schrik sloeg hem om het hart en hij begon te zinken. ‘Here, help mij!’ schreeuwde hij. Jezus stak hem zijn hand toe en trok hem uit het water. ‘Och, twijfelaar,’ zei Hij, ‘waarom heb je zo weinig vertrouwen in Mij?’’ Mattheüs‬ ‭14:29-31‬ ‭HTB‬‬

 

Gods plan is Gods Woord en niet je gevoel! God wilt dat je Hem blindelings volgt en niet afgaat op wat je voelt of denkt! Dus wees niet afgeleid dit jaar! Focus je op Jezus anders zul je geheid zinken in een moeras vol van emoties! Sta op Gods Woord en bijt erin als een pitbull… laat niet los! En zie jezelf in het bovennatuurlijke wandelen! 

“Vertrouw met heel je hart op de Here en verwacht het niet van je eigen verstand. Laat God delen in alles wat je doet, dan kan Hij je levensweg bepalen.” Spreuken‬ ‭3:5-6‬ ‭HTB‬‬