Scroll Top

Er zijn van die momenten dat het allemaal niet lijkt te gaan. Alles zit tegen en het enige wat je denkt is om op te geven. Wat zegt Gods Woord hier eigenlijk over?

“De beproevingen die u hebt ondergaan, zijn niet ongewoon. God is trouw, Hij zal ervoor zorgen dat de beproevingen u niet teveel worden. Hij zal ook een uitweg uit de beproevingen geven, zodat u er tegen opgewassen bent.” 1 Corinthiërs 10:13

Iedereen gaat door uitdagingen! Omdat je een Christen bent, ben je geen uitzondering hierop. Maar gelukkig hebben wij Jezus waardoor wij al weten hoe de uitdaging eindigt, namelijk in een overwinning! Dus houd vol! Ook al waait het flink om u heen, blijf naar Jezus kijken! Zó kunt u alleen vrede ervaren van binnen tijdens de storm.

“Laten wij nooit ophouden met goed doen, want na verloop van tijd zullen wij de zegen ervan oogsten, als wij het tenminste niet opgeven.” Galaten 6:9

Laten we samen bidden en zeg HARDOP:

“Hemelse Vader, ik kom tot U in de Naam van Jezus. Ik gebied mijn emoties en mijn gedachten onder Het Bloed van Jezus te komen! Elke pijl die tegen mij is afgevuurd, stuur ik terug naar de zender in de naam van Jezus! Ik kom vrij van elke druk en ik breek het op dit moment! In Jezus naam, ik ben vrij en ik blijf vrij! Ik ben NIET kapot te krijgen! Ik ga door in de naam van Jezus! Ik ben het hoofd en niet de staart! Dit is mijn dag van doorbraak en overwinning!
In Jezus Naam, Amennnnn!