Heeft u ooit op het punt gestaan en gedacht: Hoe gaat God dit nou fiksen? Het lijkt wel of je voor een onmogelijke taak staat? Vaak bidden wij: “Jezus, kunt U de situatie voor mij veranderen?”

‘Als U kunt?’ vroeg Jezus. ‘Voor wie gelooft, is alles mogelijk.’ ‘Ik geloof!’ riep de man meteen. ‘En toch twijfel ik nog. Help mij!’ Marcus 9:23-24

Het is mooi hoe Jezus de man addresseert… “gelooft u wel dat ik het kan doen? Weet u wel wie ik ben?” En de man antwoordde zo ontzettend eerlijk! Wauwwwwwww! Zo moeten we zijn! De man zei: “ik geloof Uw Woord maar ik heb nog last van twijfel.” Deze man bad echt uit zijn hart! Hij begreep dat hijzelf geen geloof kon produceren!

“Laat ons oog daarbij (alleen) gericht zijn op Jezus, de leidsman en voleinder des geloofs…” Hebreeën 12:2

Dus wat is nou echt onmogelijk vandaag? Als twijfel, onzekerheid of angst ook niet meer het probleem zijn! God weet dat je er last van hebt maar zodra je dat kan erkennen aan De Here dan is het al opgelost! Vertrouw God dat ook in die uitdagingen dat Hij je tegemoet komt! Hallelujaaaaaaa!

God is ons een toevlucht en sterkte, ten zeerste bevonden een hulp in benauwdheden. (Psalmen 46:2)

Dus God is daar, om u bij te staan en eruit te redden (!!!), in uw moeilijkste omstandigheden! Dank U Jezussss!

Laten we samen bidden en zeg HARDOP:

Hemelse Vader,
Ik dank U dat er een oplossing is voor mijn situatie in de naam van Jezus ! U redt mij hier (ook) uit want dat is Uw natuur! Elke gedachte of emotie die mij dwars zit, verbreek ik in de naam van Jezus! Ik breek elke druk die ik ervaar! NU! In de naam van Jezus! Laat het bloed van Jezus ALLES corrigeren in mijn systeem! Ik weet dat de Heilige Geest mij helpt. Ik weet dat Jezus mij uit ALLES redt want Jezus heeft HET laatste Woord! Dank U Jezus voor de overwinning!!!
In Jezus Naam, Amen.’