Scroll Top

God beweegt altijd op momenten dat het met je verstand niet te bevatten is! Ha! Dat is namelijk wie God is! Paulus en Silas werden onterecht gevangen gehouden en zij waren niet vol van wat hen was aangedaan… NEE! Ze waren vol van hoe rijk God is aan barmhartigheid en hoe groot Zijn liefde is waarmee Hij ons liefheeft (Efeziërs‬ ‭2‬:‭4‬‬‬)! 

Het is weer het begin van een nieuwe week… sommige mensen zijn niet wakker geworden vanmorgen! Jij wel… geen tijd om te balen dat het maandag is maar juist alle reden om dankbaar te zijn!

Mijn ziel, prijs de Here en vergeet vooral nooit wat Hij allemaal voor goeds heeft gedaan.”‭‭Psalmen‬ ‭103‬:‭2‬ ‭HTB‬‬

Mijn afgelopen week was vrij hectisch, wanneer eigenlijk niet? Never a dull moment at Winners Harvest? De 7de baby van dit jaar is geboren en we vieren dat Winners Harvest 13 jaar bestaat???Genoeg redenen om dankbaar te zijn! 

Ja, de Heer heeft iets geweldigs bij ons gedaan. We zijn er zó blij over!” Psalm‬ ‭126‬:‭3‬ ‭BB‬‬

Maar Pastora we moeten toch realistisch zijn? Er zijn toch ook dingen die gewoon niet goed gaan in je leven? Klopt! En erover nadenken gaat helpen? Geef dat je vreugde? Als je het kon veranderen had je het toch allang gedaan? Geloof annuleert elke natuurlijke wet! 

Toen Paulus en Silas aan het bidden en lofliederen aan het zingen waren (Handelingen 16:25), deden ze dat om God te prijzen! Ze maakten God groter dan hun huidige situatie. Hun aanbidding had impact op de andere gevangenen! Heeft jouw aanbidding aan God impact op anderen? Aanbidding is niet een lied maar een levensstijl! Verheerlijk jij God door je moeilijkheden heen? Zolang je de situatie verheerlijkt waarin je zit dan is de situatie je afgod! 

Plotseling was er een zware aardbeving. De hele gevangenis schudde. Alle deuren gingen open en de boeien van de gevangenen raakten los.” Handelingen‬ ‭16‬:‭26‬ ‭BB‬‬

Wil je dat er verandering komt in je situatie? Wil je dat er een uitweg komt? Dat eindelijk die deuren open gaan? Word vol van de Geest en spreek tegen elkaar met psalmen, lofliederen en liederen in talen van de Geest. Zing en jubel met je hele hart voor de Heer (Efeziërs‬ ‭5‬:‭19‬ ‭BB‬‬).