Scroll Top

Zo, we hebben oud op nieuw gevierd en dan nu ein-de-lijk bijkomen! Nou mooi niettt😳 Het is 2023 dus nu is het juist tijd voor actie in de taxi! Ik sleep mezelf uit bed om te gaan sporten… waarom moet 2 januari nou weer op een maandag vallen😩 Mijn ziel moppert nog na terwijl ik mezelf forceer om goed te doen. Je moet niet denken dat alles van een leien dakje gaat natuurlijk als je je doelen wilt bereiken dit jaar😮‍💨

Ik ren als een hardloper op mijn doel af. Een hardloper loopt immers ook niet zomaar ergens heen. En een bokser slaat ook niet in het wilde weg in de lucht.”
‭‭1 Korintiërs‬ ‭9‬:‭26‬ ‭BB‬‬

  • Gebeden ✅
  • God’s Woord gelezen ✅
  • Mijn proclamaties die ik over mijn leven moet uitspreken voordat ik door mijn huisdeur stap✅

Ik bel mijn personal trainer dat ik onderweg ben en dat ik er ongeveer om 09:00u zal zijn. Ik kom aanrijden en ik zie een horde mensen buiten staan voor de sportschool. Wat is er aan de hand? De sportschool is dicht? Hoe dan? Sommige mensen hebben al geprobeerd sinds 07:00 te sporten. Wauwww! God is zó lieffff!🙌🏼 Dit is een teken! Hij begrijpt mij! Ik hoef niet meer te sporten vandaag🥳 Ik kijk mijn personal trainer blij aan totdat hij doodleuk zegt dat we naar een andere vestiging gaan… like what?!? 😒

En mensen die aan een sportwedstrijd meedoen, kunnen niet maar doen waar ze zin in hebben. Ze moeten hard trainen. Zíj doen dat om een aardse prijs te winnen. Maar wíj werken voor een eeuwige prijs!”
‭‭1 Korintiërs‬ ‭9‬:‭25‬ ‭BB‬‬

We komen de andere sportschool binnen en we komen werkelijk in een sportparadijs. De vestigingsmanager zei al bij de entree dat we ook HIER(!) moeten trainen want deze vestiging is mooier en beter en ik dacht nog bij mezelf: Zomaar ook!🙄

God wilde duidelijk dat ik zou trainen in een mooiere en schonere omgeving want ook dat is belangrijk voor je visie en je gemoedstoestand. Ons verstand houdt niet van verandering, is bang voor het onbekende en rebelleert van nature al om God gehoorzaam te zijn. Goed om dàt te onthouden😅

Immers, het denken van het vlees is vijandschap tegen God. Het onderwerpt zich namelijk niet aan de wet van God, want het kan dat ook niet.”
‭‭Romeinen‬ ‭8‬:‭7‬ ‭HSV‬‬

Okkk, het is ook wel een fijne sportschool dat kan ik wel toegeven. Wat pijnlijk was te ondervinden is dat ik op zulke oude apparatuur trainde bij de vorige sportschool dat ik dus nu bij elk onderdeel 10kg lichter moet trainen! Kan je nagaan dat als ik nooit naar deze nieuwe sportschool was gegaan… dan bleef ik in een leugen geloven, nml dat ik aardig wat kilo’s kon opheffen wat helemaal niet zo is! 🫣

‘Maar wie Gods wil doet, komt tot het licht, zodat van alles wat hij doet, gezien kan worden dat God het is die daarin werkzaam is.’’
‭‭Johannes‬ ‭3‬:‭21‬ ‭HTB‬‬