Scroll Top

Ik zal u de jaren vergoeden die de veldsprinkhaan, de jonge sprinkhaan, de zwermsprinkhaan en de treksprinkhaan hebben opgegeten, Mijn grote leger,
dat Ik op u had afgestuurd.”
‭‭Joel‬ ‭2:25‬ ‭HSV‬‬

Hebt u ooit het gevoel gehad dat u uw tijd of jaren heeft verspild aan iets waarvan u dacht dat het vruchtbaar zou zijn, maar in een fiasco eindigde? Nu, ik heb goed nieuws. God belooft de verspilde jaren te vergoeden.

De kinderen van de Israëlieten hadden hun jaren verspild door zonde. De eerste stap van herstel is bekering. Het woord herstel betekent teruggeven wat verloren is. En het woord bekeren betekent terugkomen op de positie waar u voor een val was.

Het is makkelijk om herstel te ervaren wanneer we onze fouten voor God kunnen erkennen. Ik weet dat zonde zonde is, maar de ergste zonde is een geheime zonde.

Wie zou al zijn afdwalingen opmerken? Reinig mij van verborgen afdwalingen. Weerhoud Uw dienaar ook van hoogmoed. Laat die over mij niet heersen; dan zal ik oprecht zijn en vrij van grote overtreding.” Psalmen 19:13-14 HSV

God is meer gewillig om de verspilde jaren te herstellen dan dat wij het willen. De sleutel is bekering en op de getrouwheid van Gods Woord te vertrouwen en het zal overeenkomstig uw geloof geschieden.

Het is tijd om het herstel van de verspilde jaren te ervaren!!!!

Laten we samen bidden:

Hemelse Vader, dank U voor Uw Woord. Ik bekeer mij van mijn geheime afdwalingen (… benoem het) en vertrouw op Uw getrouwheid om mijn verspilde jaren te herstellen. Ik maak aanspraak en ontvang het in Jezus’Naam. Amen.