De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.”
‭‭Johannes‬ ‭10:10‬ ‭HSV‬‬

Herstel is Gods plan voor de mens. Eigenlijk bestaat herstel vanwege de zonde. Dat wil zeggen het werk van satan tegen de mensheid om mensen ervan te verhinderen om Gods volledige voorziening in elk gebied van Zijn leven te laten ervaren.

Dus kwam Jezus in de wereld opdat mensen volledig hersteld konden worden in Gods super overvloed. Daarom focussen we ons niet op onze eigen kracht, geloof en tekortkomingen, maar focussen we ons geloof op Gods herstellende kracht.

Het goede nieuws is dat herstel wordt aangeboden aan iedereen die zijn of haar leven overgeven aan Gods plan en doel voor de mens. Het maakt niet uit wat u verloren bent in uw leven of de staat van uw leven op dit moment. God is bij machte om u alles terug te geven wat u verloren bent. En Hij doet zelfs meer, niet overeenkomstig onze aardse maatstaven, maar overeenkomstig Zijn rijkdom en Zijn heerlijkheid in Christus Jezus.

Men veracht een dief niet als hij steelt
om zijn mond te vullen, als hij honger heeft. Als hij gevonden wordt, vergoedt hij het zevenvoudig:
al het bezit van zijn huis moet hij geven.”
Spreuken‬ ‭6:30-31‬ ‭HSV

Dus we focussen ons geloof op Gods herstellende kracht en niet op wat we zijn verloren.

Heeft u ooit iets verloren? Vandaag is uw dag. God is gewillig om meer te herstellen dan u wilt.

Focus op zevenvoudig herstel en niet op uw omstandigheden!!!

Laten we samen bidden:

Hemelse Vader, dank U voor Uw Woord. Ik kijk naar U voor zevenvoudig herstel in elke gebied van mijn leven. Ik heb Uw Woord voor zevenvoudig teruggave ontvangen in Jezus’Naam. Amen.