en veracht een dief niet als hij steelt om zijn mond te vullen, als hij honger heeft. Als hij gevonden wordt, vergoedt hij het zevenvoudig: al het bezit van zijn huis moet hij geven.” Spreuken 6:30-31 HSV

We moeten onze tijd niet besteden aan wat we verloren hebben in ons leven. Het maakt niet uit wie u heeft verlaten of wie er van u heeft gestolen. Feit is dat de Heere ons zevenvoudig herstel heeft beloofd voor alles wat we verloren hebben.  Dat moet onze focus punt zijn en niets anders. We hoeven niet te begrijpen hoe Hij het gaat doen, we moeten op Gods getrouwheid vertrouwen door ons vast te houden aan Zijn Woord. En het zal ons gaan zoals Hij heeft beloofd.

Toen Hij in huis gekomen was, kwamen de blinden naar Hem toe. En Jezus zei tegen hen: Gelooft u dat Ik dat kan doen? Zij zeiden tegen Hem: Ja, Heere. Toen raakte Hij hun ogen aan en zei: Het zal u gaan naar uw geloof.
‭‭Mattheüs‬ ‭9:28-29‬ ‭HSV

Het is tijd om vooruit te kijken en u geloof op Gods getrouwheid te richten!!!!

Laten we samen bidden:

Hemelse Vader, dank U voor Uw Woord. Ik claim mijn zevenvoudig herstel in alles wat ik ben verloren in Jezus’Naam. Amen.