Scroll Top

PROFETIE:

Izebel gaat ten onder!
Vrijheid in de kerken!
Rebelse groepen breken in de Naam van Jezus!
Orde komt in de kerk!
De vensters waar de geest van Izebel zat om onze zegeningen te blokkeren, zijn nu open in Jezus Naam!

VERKLARINGEN:
Open vensters en stortregen van zegeningen zijn mijn deel!
Stortregen van zegeningen komen naar beneden! De vensters zijn open! De kracht van God is aanwezig! Voorspoed wordt vrijgezet, gunst wordt vrijgezet, ideeën worden vrijgezet, zielen worden gered!

Mensen komen binnen; en worden in mum van tijd evangelisten! De straten worden geblokkeerd en mensen winnen zielen omdat er vrijheid is!
We zetten mensen vrij in hun gaven, hun roeping, hun opdracht, hun doel dat ze erin zullen stappen! In de naam van Jezus!

WOORD
Jesaja 60: 2
Dat is precies wat er gebeurde met Jehu!

2 Koningen 9: 1-3

Als u daar gekomen bent, kijk daar dan uit naar Jehu, de zoon van Josafat, de zoon van Nimsi. Ga naar hem toe, *laat hem opstaan* uit het midden van zijn broeders en breng hem in een besloten kamer.” 2 Koningen‬ ‭9:2‬ ‭HSV‬‬

Waarom moest Jehu opstaan? Vanwege de duisternis!

Laat de geest van Jehu over mij komen dat ik zal opstaan ​​en verlossing zal brengen aan mijn familie, aan mijn kinderen, op mijn werk, aan mijn collega’s, in Amsterdam, op de straten in de Naam van Jezus!

Terwijl ik deze zalfolie op mijn hoofd doe (neem wat zalfolie en zet het op uw voorhoofd en zeg hardop): Sluimer, lauwheid, luiheid en alle dingen die me ervan weerhouden om niet op te staan, IK ZAL OPSTAAN!

2021 Ik zie de Jehu’s, de zalving van de Jehu’s, ik zie het in de naties, ik zie het in deze kerk, ik zie het naar de straat toe gaan, ik zie het bevrijding brengen, ik zie het genezing brengen, ik zie het mensen bevrijden ,ik zie de zalving armoede breken!

GEBED
Hoe bid u vandaag?
U neemt autoriteit, als u bidt en God u laat dingen zien moet u niet emotioneel worden! Autoriteit is niet iets emotioneels, maar iets van kennis!

Profetie voor de komende 3 jaar!
De komende 3 jaar zal de glorie van God alleen maar van één dimensie naar een andere gaan. Deze plaats, wat we kerk noemen, zal overal impact hebben en mensen hebben altijd gezegd: “als er een megakerk is, is de kracht niet hetzelfde, de mensen veranderen dan” maar we profeteren: wij zullen niet veranderen, wij zullen vurig blijven in de Naam van Jezus! Door de kracht van de Heilige Geest! We zullen zien dat deze gemeente de eerste duizend heeft die in tongen bidden, die ‘s morgens vroeg komen, en deze natie zal beginnen te vragen wat er aan de hand is, omdat we het overnemen!
We zullen een kerk hebben met een autographed! Dat we een plaats hebben waar alleen auto’s van de kerk niet geteld kunnen worden en deze mensen zullen komen bidden, als het om evangelisatie gaat, zullen ze er zijn!
Er is een leger dat opkomende is!
Het is niet te stoppen!
We gaan voorwaarts!
De Jehu’s staan ​​op, De Jehu’s verplaatsen zich door de straten,
De Jehu’s zetten de Izebels uit hun plaats,
De Jehu’s brengen de genezing,
De Jehu’s brengen de verlossing,
De Jehu’s brengen de doorbraken,
De Jehu’s brengen de vrede, de vreugde, de vrijheid! In de naam van Jezus!

Deze zalving, de Jehu-zalving, zal ons volgen in 2021!
Ik zie geestelijke vrijmoedigheid!