Scroll Top

Vanaf mei 2015 zullen we elke derde woensdag van de maand een gebed & vastendag inluiden voor zielen en teruggevallen Christenen. Het vasten kan zijn van 6 tot 12 uur, 15 uur of 18 uur, laat u hierin leiden door de Geest. Nodig andere Christenen uit van andere gemeentes. Dit zal een interkerkelijke terugkerend evenement zijn totdat Jezus het Zelf verandert!

Op de bres staan in gebed dient u niet te onderschatten! Het hoogste zaad dat u kunt zaaien is in gebed. Want zonder gebed gebeurt er namelijk niets! Dus breng uw lijst van teruggevallen Christenen en de mensen die Jezus nog niet hebben aangenomen en laten we verandering zien in de Naam van Jezus! Liefde gelooft het beste. Laten we Gods beste uitbidden over hen in Jezus’ Naam!

Wist u dat de kerk dagelijks geopend is voor “stille” tijd met De Here? Hannah had een pijnlijke kwestie en we kunnen lezen (in 1 Samuel 1) dat God haar lot veranderde terwijl zij in de tempel aan het bidden was. Zo wilt De Here ook een ommekeer brengen in uw situatie! Als het voor de mensen van oudsher werkte, dan werkt het nu ook! Want Jezus Christus was, is en blijft voor altijd Dezelfde (Hebreeën 13:8).

Dus neem de dingen niet meer mee naar huis, maar leg ze op het altaar van God! Als u voelt om naar het Huis van uw Hemelse Vader te gaan ook al is het maar voor 5 minuten, voel u vrij om dat te doen! Voordat u weet is het de volgende dag al verandert. Ook een simpel gesprek met uw broeder of zuster in het Huis van God kan al een oplossing brengen.

Laten we elke dag minstens een half uur onze Bijbel lezen. Het is alleen Het Woord van God dat ons behoudt.

Het gras verdort, de bloem valt af, maar het woord van onze God houdt eeuwige stand” Jesaja 40:8