Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Exodus 9-10
Mattheüs 26: 69-75
Mattheüs 27: 1-10
Psalmen 20: 1-9

-Voedsel voor uw Overdenking Dag 42-

• Mattheüs 25: 32-33

Wat een schaap scheidt van een geit, is wiens instructies ze kiezen op te volgen.

Onlangs zei Jezus:
“U gelooft Mij niet, omdat u niet bij mijn kudde hoort. Mijn schapen luisteren naar mijn stem en Ik ken ze. Zij volgen Mij”

Schapen vertrouwen op Gods kunnen en luisteren altijd naar Zijn instructies, maar geiten niet. Jezus zei dat de mensen niet in Hem geloofden of vertrouwden, omdat zij niet Zijn schapen waren.

“Dat heb Ik al gezegd,’ antwoordde Jezus, ‘maar u gelooft Mij niet. De wonderen die Ik in de naam van mijn Vader doe, zijn het overtuigende bewijs dat Ik de Christus ben. U gelooft Mij niet, omdat u niet bij mijn kudde hoort.”

Met andere woorden, Hij zei dat ze van een andere schaapskudde waren, beïnvloed door de duivel.

“Waarom begrijpt u niet wat Ik zeg? Omdat u niet in staat bent mijn woorden aan te horen. U bent kinderen van de duivel en doet graag wat hij wil. Hij is al sinds het begin een moordenaar en heeft altijd buiten de waarheid gestaan, want de waarheid is hem vreemd. Hij kan alleen maar liegen, hij is de bron van de leugen. Omdat Ik de waarheid spreek, gelooft u Mij niet.”

Dus geiten steunen op hun eigen inzicht, kunnen en worden indirect beheerst door de duivel, hoewel ze zullen weigeren dit te erkennen.

Het is zo eenvoudig om Gods stem te volgen als we leren Zijn Woord te lezen en het te doen.

Vraag: Bent u een geit of een schaap?

Kies ervoor om een ​​schaap te zijn door te doen wat u (zelf) leest van het Woord van God of wat u wordt onderwezen door uw voorganger vanuit Gods Woord.

Het is tijd om een verandering te maken!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en kom in actie!!!!!