Scroll Top

Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Job 19-21
Mattheüs 21:1-17
Psalmen 18:1-6

-Voedsel voor uw Overdenking Dag 31 –

•Mattheüs 15:22-28
•Lukas 18:1-8

Het leven is soms oneerlijk omdat het u niet geeft wat u wil maar het geeft u waar u voor vecht. Wij als gelovigen zijn geroepen om de strijd van geloof te strijden, zodat we beslag zullen leggen op datgene wat al van ons is.

De strijd van geloof is het gebruiken van Gods Woord tegen de pijlen van satan. Het Woord van God noemt het zwaard of schild des geloofs ter bescherming (verdedigings wapen) en het zwaard van de Geest (aanvalswapen), om mee aan te vallen.

Dus we gebruiken God’s Woord om ons hart en verstand te bewaken tegen de brandende pijlen van satan maar we zetten het Woord van God ook vrij tegen de brandende pijlen van satan.

De dame in de bovenstaande text wist dat Jezus het antwoord was voor haar familie problemen.
Daarom ook al werd ze genegeerd , verschrikkelijk behandeld door de discipelen van Jezus en werd ze voor hond uitgemaakt, ze was niet bewogen totdat ze had ontvangen waar ze voor gekomen was. Haar aanhoudenheid zorgde ervoor dat Jezus buiten Zijn grens ging. Hij deed eigenlijk wat Hij pas moest doen na Zijn dood , begraving en opstanding.

God is altijd genadig voor een ieder die Hem zal herkennen als de oplossing voor hun problemen. En Hij zal altijd opkomen voor degenen die het nodig hebben zolang ze maar weten wat ze willen en weigeren op te geven totdat ze hun antwoord hebben gevonden .

Onthoud dat het Gods Wil is om in onze noden te voorzien. Het is echter onze volharding gebaseerd op Zijn Woord dat de manifestatie van de nood zal brengen zoals we het willen.

Geef niet op, het is tijd om uw wonder te ontvangen. Strijd de goede strijd van geloof todat u de manifestatie ziet.

Geef niet op!!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en kom in actie !!!!