Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Job 11: 1-20
Job 12: 1-25
Job 13: 1-28
Job 14: 1-22
Mattheüs 20: 1-19
Psalm 17: 6-12

-Voedsel voor uw Overdenking Dag 29-

• Mattheüs 14: 13-21
• Lukas 6:38

Vermenigvuldiging gebeurt niet zomaar omdat we ervoor hebben gebeden. Elke keer als we ergens voor bidden, is de volgende stap actie ondernemen. Helemaal als het erop aan komt dat meer zielen worden gered. Dan moeten we erop uitgaan gaan en zaden van redding zaaien in de levens van de verlorenen.

God wilde een familie, dus plantte Hij Jezus Christus als een zaad en wij zijn de oogst van God in Christus.

Vermenigvuldiging is niet ons idee, maar dat van God. Hij ons heeft gezegend met Zijn leven, omdat Hij wil dat we vermenigvuldigen.

Als we toename willen zien in ons leven, moeten we overgeven wat we hebben in Gods handen en dan zal Hij de toename teweegbrengen.

De discipelen hadden twee vissen en vijf broden als de laatste redmiddel van een jongetje. Het moment waarop het werd overgegeven in de handen van Jezus Christus, werden de twee vissen en vijf broden vermenigvuldigd. Wanneer we leren over te geven wat we hebben in de handen van God, zal Hij het vermenigvuldigen en het ons in overvloed teruggeven. God vermenigvuldigt altijd omdat het in Zijn natuur is om dit te doen.

Dit is het geheim van vermenigvuldiging of toename en dit werkt op elk gebied van ons leven. We moeten het niet alleen tot het gebied van geld beperken.

Dat is de reden waarom het Woord van God zegt:
“Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u wedergemeten worden”

Het is tijd voor vermenigvuldiging in Jezus Naam!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en kom in actie !!!!