Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Numeri 28-29
Lucas 9
Psalmen 40

-Voedsel tot overdenking Dag 89-

•Lucas 7: 6-8
•Lucas 10:19

In autoriteit wandelen heeft te maken met ons geloof in God. Ons geloof in God komt voort uit onze persoonlijke relatie met Hem.

We moeten allemaal weten dat kracht reist niet door woorden maar het zit in uw relatie met God.

De autoriteit van de officier kwam voort uit zijn persoonlijk geloof in de regering waar hij diende. De regering steunde zijn bevel omdat hij sprak vanuit de authoriteit van zijn regering. Dat is de reden waarom hij zijn militaire mannen kon bevelen en zij luisterden en deden wat hij zei. Dat betekent dat hij een persoonlijke relatie had met zijn regering.

“Jezus ging met hen mee. Maar toen Hij bijna bij het huis was, stuurde de officier een paar vrienden naar Hem toe met de boodschap: ‘Here, ik wil het U verder niet lastig maken. Ik ben het niet waard dat U in mijn huis komt. Daarom heb ik het ook niet gedurfd zelf naar U toe te komen. Eén woord van U is genoeg om mijn knecht te genezen. Want ik moet doen wat mijn commandant zegt. En mijn soldaten moeten doen wat ik zeg. Als ik tegen de één zeg: “Ga,” gaat hij. En tegen de ander: “Kom,” komt hij. En zeg ik tegen mijn knecht: “Doe dit,” dan doet hij het.”
Lucas 7:6‭-‬8 HTB

Met andere woorden, de officier hoefde niet altijd fysiek aanwezig zijn voor zijn officieren die onder hem stonden om te doen wat hij zei. Het enige wat hij moest doen, was een bevel geven en ze gehoorzaamden.

Ook was hij niet eens wederomgeboren, maar hij begreep wat autoriteit betekende. En hij zei tegen Jezus “als u alle macht en autoriteit hebt in beide werelden. Dat wil zeggen, de geestelijke wereld en de natuurlijke wereld. Spreek dan van waar u bent en mijn knecht zal genezen “.

Dat is groot geloof dat zichtbaar was, gebaseerd op zijn relatie met zijn regering.

Mijn vraag is hoe is onze persoonlijke relatie met Gods Woord en onze gemeenschap in gebed?

Want geloof komt door voortdurend Gods Woord te horen.

Geloof komt door te bidden en is een van de geestelijke dingen die we ontvangen als een geschenk van de Heilige Geest.

Dit laat aan ons zien dat functioneren in autoriteit ons geloof in God, dat voortkomt uit onze relatie met Hem, ontzettend belangrijk is.

Het is tijd om een ​​persoonlijke relatie op te bouwen met God.

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!