Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Jesaja 64
2 Timotheüs 4

-Voedsel tot overdenking dag 274-

•1 Korinthiërs 13:3‭-‬7
• Romeinen 8:32

De Liefde gelooft het beste uit elke persoon.

“Stel dat ik alles wat ik had weggaf aan de arme mensen, en stel dat ik er trots op kon zijn dat ik mijn lichaam opofferde [ vanwege mijn geloof in de Heer ] . Maar als ik dat zonder liefde deed, had ik er niets aan. De liefde is geduldig en vriendelijk. Liefde wordt niet jaloers. Liefde schept niet op en vindt zichzelf niet vreselijk belangrijk. Liefde zegt of doet geen onaardige dingen en denkt niet alleen maar aan zichzelf. Liefde raakt niet verbitterd. Liefde vergeeft als een ander iets verkeerds heeft gedaan. Liefde is niet blij met oneerlijke dingen, maar met de waarheid. Liefde vertelt fouten van andere mensen niet door, denkt altijd het beste van een ander en blijft altijd geduldig.”
1 Korinthiërs 13:3‭-‬7 BB

Het Woord van God zegt: “… liefde zoekt altijd het beste of gelooft het beste van elke persoon”

Er is absoluut niets te moeilijk voor God. De enige reden waarom u misschien denkt in termen van moeilijkheden, is omdat u niet de oplossing heeft.

God is liefde en liefde gelooft het beste van elke persoon omdat Hij de kracht heeft om as in schoonheid te veranderen.

Denk hier eens over na: “God heeft de kracht om u een gloednieuw leven te geven en met dat leven komt een nieuw begin.” Daarom, als God dit kan doen, is er absoluut niets dat Hij niet voor u kan doen.

U moet uzelf dagelijks openstellen voor Gods liefde wetende dat het u nooit hetzelfde zal laten zoals het u ontmoet heeft. Het gelooft niet alleen in het beste van elke persoon, maar het maakt mensen ook het beste vanuit niets.

Blijf liefhebben, bidden en vertrouwen op Gods onfeilbare liefde in welke situatie u zich ook bevindt.

Onthoud: Gods liefde faalt nooit of stelt teleur en het is vanwege Zijn liefde dat Jezus de losprijs voor u betaalde om gered te kunnen zijn.

Vertrouw op Gods onfeilbare liefde!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!