Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
2 Samuel 18-22

-Voedsel tot overdenking dag 165-

• Handelingen 5: 1-11
• Johannes 6: 1-14

Liefde is niet hebzuchtig; de oplossing voor hebzucht is geven. Maar u kunt niet blijmoedig geven, precies zoals God het wil, wanneer u niet bent overgenomen door De Liefde van God.

Een geweldig voorbeeld is Ananias en Saffira, die hebzucht toelieten om hun leven te domineren en uiteindelijk hun levens verloren, inclusief wat ze onthielden van God (Handelingen 5: 1-11). We moeten oppassen dat we niet toestaan ​​dat hebzucht ons de toegang tot onze erfenis in Christus ontzegt vanwege gebrek aan Gods liefde.

De liefde voor het Koninkrijk zal altijd ervoor zorgen dat u gewillig geven, zelfs als het uw laatste cent zou zijn (Lukas 21: 1-4).

Een ander goed voorbeeld is de jongen die zijn twee vissen en vijf broden aanbiedt omdat de mensen honger leden. In plaats van dat hij hebzuchtig was om het voor zichzelf te houden, gaf hij het aan God en het werd vermenigvuldigd. Hij was bewogen door liefde en als resultaat daarvan, ontving hij meer dan wat hij gaf (Johannes 6: 1-14).

Hebzucht verblindt u, om niet de grotere dingen te zien die God voor u heeft, maar Gods liefde stelt u in de gelegenheid om toegang te krijgen tot deze dingen en geeft u ook de openbaring van Gods super overvloed.

Wij zijn de oogst van Jezus Christus omdat God uit liefde Zijn enig geboren Zoon voor de wereld gaf.

Er is niemand die uit liefde geeft die niet beloond zal worden. Daarom moeten we nooit toestaan ​​dat de geest van hebzucht de plaats inneemt van Gods overvloeiende liefde in ons leven (Efeziërs 6: 8).

De oplossing voor hebzucht is om te geven; de beste tijd om uw beste te geven is wanneer u het niet echt wilt doen of te weinig middelen hebt (1 Koningen 17: 10-16).

Onthoud: Liefde is de vernietiger van hebzucht, want liefde is een gever.

Reken af met de Geest van hebzucht en laat toe dat Gods liefde over u heerst !!!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!