Scroll Top

Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
2 Samuel 10
Handelingen 11-12
Psalmen 80

-Voedsel tot overdenking dag 161-

• Mattheüs 18:15-17

We zijn geroepen om in Gods liefde te wandelen. Dit betekent niet dat we degenen die ons liefde tonen als vanzelfsprekend horen te beschouwen.

Daarom zei Jezus: “Maar als uw broeder tegen u gezondigd heeft, ga naar hem toe en wijs hem terecht tussen u en hem alleen; als hij naar u luistert, hebt u uw broeder gewonnen. Maar als hij niet naar u luistert, neem er dan nog een of twee met u mee, opdat in de mond van twee of drie getuigen elk woord vaststaat. Als hij niet naar hen luistert, zeg het dan tegen de gemeente. En als hij ook niet naar de gemeente luistert, laat hij dan voor u als de heiden en de tollenaar zijn.Lev. 19:17; Deut. 19:15.]”
Mattheüs 18:15‭-‬17 HSV

We moeten het nooit als vanzelfsprekend beschouwen als we liefde ontvangen van mensen. Mensen als vanzelfsprekend beschouwen betekent dat u uw helpers beledigt omdat u weet dat ze u toch wel zullen vergeven.

Daarom, God wil u beschermen tegen de geest van belediging. Hij zei dat u uzelf moet afscheiden van zo iemand en dat u diegene moet behandelen als een vreemdganger.

Onthoud: Gods liefde mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!