Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Richteren 20-21

-Voedsel tot overdenking dag 135-

• 1 Petrus 4: 12-13
• Galaten 6: 9-10

Er is geen situatie die u nu kunt ervaren, die nieuw is onder de zon. Iemand had ook ervaring waar u misschien doorheen ging en kwam er levend en triomfantelijk uit.

“Geliefden, laat de hitte van de verdrukking onder u, die tot uw beproeving dient , u niet bevreemden, alsof u iets vreemds overkwam. Maar verblijd u naar de mate waarin u gemeenschap hebt aan het lijden van Christus, opdat u zich ook in de openbaring van Zijn heerlijkheid mag verblijden en verheugen.
1 Petrus 4:12‭-‬13 HSV

Het is niet nodig om conclusies te trekken bij mensen of uzelf of op te geven vanwege uw onvermogen om de omstandigheden te veranderen.

Elke beproeving waarmee u te maken krijgt met mensen of uzelf haalt alleen het beste uit uzelf naar boven.

Om deze reden moet u leren te vertrouwen op dezelfde liefde van God die ons redt (Johannes 3:16). Daarom gelovende het, de kracht draagt ​​om een ​​verandering in uw omstandigheden en die van anderen teweeg te brengen.

De Bijbel zegt “….. liefde geeft nooit op …”. Dat is waarom je niet hoeft te vallen in beproevingen, maar vast moet houden aan Gods liefde die nooit faalt, in de wetenschap dat we oogsten wat je zaait als je niet flauwvalt.

Geef uw goede werken niet op tegenover uzelf en anderen. Want geen pure daad van liefde is ooit verspild en er is een beloning voor het zaaien van zaden van liefde.

Onthoud dat liefde nooit opgeeft!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!