Bijbelstudieplan 2019

Vandaag lezen we:
Richteren 14-15
Johannes 9
Psalmen 61

-Voedsel tot overdenking dag 132-

• Johannes 3: 16-18
• Lucas 12:34

Het bewijs dat we van God houden, is in ons geven. Uw geven is een weerspiegeling van uw liefde voor God en mensen.

“Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God heeft Zijn Zoon niet in de wereld gezonden opdat Hij de wereld zou veroordelen, maar opdat de wereld door Hem behouden zou worden. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld, maar wie niet gelooft, is al veroordeeld, omdat hij niet geloofd heeft in de Naam van de eniggeboren Zoon van God.”
Johannes 3:16‭-‬18 HSV

God heeft Zijn liefde voor de wereld betoond door Zijn beste aan ons te geven. Zijn hart werd zichtbaar in Zijn geven.

Uw liefde voor God en Zijn Koninkrijk is gelijk aan uw geven en uw steun daaraan. Het vertelt u ook waar uw hart ligt. Met andere woorden, uw geven aan Gods Koninkrijk is een weerspiegeling van uw hartsgesteldheid .

“Verkoop uw bezittingen en geef de opbrengst weg als liefdegave. Maak voor uzelf beurzen die niet verslijten, een schat die niet opraakt, in de hemelen, waar de dief niet bij komt en die door de mot niet aangetast wordt. Want waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn.”
Lukas 12:33‭-‬34 HSV

“Want waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn.
Lukas 12:34 HSV

U kunt de gesteldheid van uw hart weten gebaseerd op waar u het grootste deel van uw inkomen spendeert. Met andere woorden, als u meer besteedt aan uw eigen agenda dan dat van God, dan is het een teken dat u egoïstisch bent en dan is uw liefde voor God vleselijk.

Onthoud dat het bewijs voor uw liefde voor God is daar waar u het grootste deel van uw inkomen geeft of uitgeeft.

Ik weet dat het moeilijk is te behappen, maar vanaf het begin heeft God Zijn liefde voor Adam gedemonstreerd door hem in een bloeiende plaats, genaamd de tuin van Eden, te plaatsen. Zijn liefde voor Adam werd gedemonstreerd door zijn geven.

De Hart test!

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar!!!!