Bijbelstudieplan 2020

Vandaag lezen we:
1 Korinthiërs 14-15

-Voedsel tot overdenking 2020 dag 8-

• Openbaring 3:20-22
• Johannes 3:8
• Efeziërs 1:9-10

Het doel van God is om alle mensen tot de kennis van Christus te brengen.

Het Woord van God zegt:

“Luister, Ik sta voor de deur en klop. Als iemand Mij hoort en de deur opendoet, zal Ik bij hem binnenkomen. Dan zullen wij samen eten, hij met Mij en Ik met hem. Wie overwint, mag samen met Mij op mijn troon zitten, net zoals Ik Zelf overwonnen heb en samen met mijn Vader op zijn troon zit.

Als u oren hebt, luister dan naar wat de Geest tegen de gemeenten zegt.”
Openbaring 3:20‭-‬22 HTB

Jezus blijft kloppen op de deur van ons hart voor omgang met ons, maar de reden waarom velen Zijn stem niet kunnen horen, is omdat ze vleselijk zijn. Het is onmogelijk om door God geleid te worden als u niet geestelijk bent.

Daarom zei Jezus tegen Nicodemus:

“De wind waait waarheen hij wil en u hoort zijn geluid, maar u weet niet waar hij vandaan komt en waar hij heen gaat; zo is het met iedereen die uit de Geest geboren is.”
Johannes 3:8 HSV

Jezus Christus was destijds de enige die Geestelijk was (onder invloed van de Heilige Geest). Daarom moeten we geestelijke dingen boven vleselijke dingen verlangen door onszelf voortdurend over te geven aan de Heilige Geest (Romeinen 12: 1-2).

God wil dat alle mensen tot de kennis van Christus komen. Maar zonder onderwijzing en leiding van de Heilige Geest, is dit onmogelijk.

“toen Hij ons, overeenkomstig Zijn welbehagen, dat Hij in Zichzelf voorgenomen had, het geheimenis van Zijn wil bekendmaakte, om in de bedeling van de volheid van de tijden alles weer in Christus bijeen te brengen, zowel wat in de hemel als wat op de aarde is.”
Efeze 1:9‭-‬10 HSV

Onthoud: u dient continue uzelf over te geven aan De Geest en dat blijven doen als u de gedachtegang van God wil weten.

Open de deur van uw hart voor Christus door de handelingen vanuit uw vlees te doden.

Veel zegeningen in Jezus Naam.

Overdenk het en handel ernaar !!!!!!