Scroll Top

Immers, zovele beloften van God als er zijn, die zijn in Hem ja en in Hem amen, tot verheerlijking van God door ons. “ 2 Korinthe 1:20 HSV

In onze relatie met God Almachtig hoeven we niets te doen om de beloften van God Almachtig tot manifestatie te laten komen. We hoeven alleen gewillig te zijn om de instructie die God ons heeft gegeven te  gehoorzamen. We kunnen niet spreken over een relatie met God zonder dat we het over gehoorzaamheid hebben. Want gehoorzaamheid volgt relatie. De menselijke wil is een vrije morele agent om zijn eigen beslissingen te maken.

God Almachtig zal nooit in onze wil stappen zonder onze toestemming. Dus, alhoewel de beloften van God afhankelijk zijn van Hem (God) om het tot stand te laten komen, dienen we gewillig te zijn om het te ontvangen. Iemand kan bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd voor ons bereiden, maar het is nog steeds onze keuze om het te eten of niet. Hetzelfde geldt voor het ontvangen van Gods beloften in ons leven.

Het is zo eenvoudig om God te gehoorzamen wanneer we onze relatie met Hem vergroten boven alle andere dingen in het ons leven.

Als u gewillig bent en luistert, zult u het goede van het land eten,” Jesaja 1:19 HSV

Laten we samen bidden:

Hemelse Vader, ik dank U voor Uw Woord. Help mij door Uw Geest om U altijd te vergroten, terwijl ik Uw relatie met mij vergroot in Jezus Christus machtige Naam. Amen.