Gisteren zijn we van start gegaan met de “Praise Explosion 2017”. Dit is een 8 dagen durende lofprijs marathon. Waar we aanvankelijk een 40 dagen durende vasten zouden gaan doen, kwam de instructie van de Heere om de laatste 8 dagen ervan alleen maar Hem te prijzen en te aanbidden voor de overwinning! Zoals u gewend bent zal er elke dag een voicenote beschikbaar zijn om te luisteren en een Daily Manna/Pastora’s blog om te lezen.

Vandaag is de instructie om God te prijzen niet alleen voor alles wat Hij heeft gedaan maar ook voor alles wat Hij nog gaat doen! Prijs Zijn Heilige Naam! Vergeet nooit wat Hij allemaal voor goeds heeft gedaan! Want als u kunt herinneren wat Jezus al voor u heeft gedaan dan heeft u genoeg reden om Hem te prijzen!

Een psalm van David. Met hart en ziel wil ik de Here prijzen en zijn heilige naam loven.  Mijn ziel, prijs de Here en vergeet vooral nooit wat Hij allemaal voor goeds heeft gedaan.  Hij vergeeft mij al mijn zonden en geneest mij van elke ziekte.  Hij geeft mij het leven terug. Hij schenkt mij zijn goedheid, trouw en liefdevolle medelijden.  Hij overstelpt mij met zegeningen en ik voel mij weer jong als vroeger.” Psalmen 103:1‭-‬5 HTB

Luister ook naar de krachtige voicenote van vandaag! De voicenote is elke dag al om 0:00u beschikbaar (meestal al een paar uur eerder :))