Alles in dit leven is onderhevig aan verandering. Vele van ons kunnen niet met verandering omgaan. Het is  namelijk ook een proces dat veel van je vergt zoals wilskracht, acceptatie, geloof, geduld, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en enz. In het proces heeft een ieder van ons een eigen overlevingstechniek. U wilt natuurlijk niet aan het einde van het proces verbitterd, teleurgesteld of met pijn zitten.

We hebben wat onstuimige dagen achter de rug. Vanavond hebben wij onze eerste nachtwake! De kerkdiensten zijn weliswaar al begonnen maar het werk in het Huis van God blijft doorgaan. We stoppen niet totdat we helemaal klaar zijn met de transformatie in Jezus Naam! Hier en daar dienen meubilair nog een nieuw likje verf te krijgen en sommige ruimtes dienen opgeruimd en schoongemaakt te worden. Mocht u deze dagen nog willen helpen overdag, GRAAG! U bent meer dan welkom! Vraag wat u kunt doen door contact op te nemen met br. Clarence.
PhotoGrid_1428015387057_resized
Gisteren werd de balie en de wachtstoelen in de ontvangsthal onder handen genomen. Saraï en Noa-Faith helpen een handje daarbij. Onder begeleiding van br. Clarence worden de aanvankelijk blauwe stoelen veranderd in een roomwitte kleur.

Het is toch eigenlijk wonderbaarlijk hoe door iemand zijn inspanning de stoelen er als nieuw uit kan laten zien. Wie had ooit gedacht of kunnen inzien? Hieronder ziet u de before & after foto’s van de vergaderzaal en de ontvangsthal. De vergaderzaal en de ontvangsthal zijn in ieder geval niet meer te herkennen!

PhotoGrid_1428016206756_resizedPhotoGrid_1428016518167_resized

Zo ziet Jezus uw leven ook in een hele andere staat dan dat u voor ogen heeft. Vandaag is het Goede vrijdag. De dag dat Jezus stierf op het kruis van Golgota. Door Zijn dood (ultieme offer) hebben wij toegang gekregen tot God de Vader. Jezus heeft de meest geweldige inspanning (opoffering) voor u geleverd zodat u nu toegang heeft tot een hemels resultaat! Waarom zou u geen gebruik maken van deze geweldige aanbieding? Jezus is in staat om het te doen want Hij stond na drie dagen op uit de dood! Durft u Jezus Zijn gang te laten gaan met u? Hij kan elke hopeloze en dood op geschreven situaties veranderen en ze weer opwekken tot hoop en leven!

PhotoGrid_1428015520043_resized
Iedereen houdt van het resultaat maar er zijn maar weinige die de nodige inspanning willen leveren ervoor. Wilskracht speelt hierbij een belangrijke rol. Als u geen verandering wilt dan zult u ook geen resultaat zien! Kunt u een uitgelezen kans herkennen wanneer het voor u staat? Net zoals een jonge vrouw die bij de afgelopen Bijbelstudie herkende dat Jezus haar wilde helpen. Ze heeft toen het besluit genomen om Jezus aan te nemen in haar hart. Tranen vloeiden… de verandering begon meteen.

Jezus is de enige die heeft bewezen dat Hij tegen elke verandering bestand is. Hij is dè stabiele factor. U mag constant rust en vrede ervaren ongeacht alle heftige stormen die kunnen waaien. Dan heeft u pas echt zekerheid dat het ALTIJD wel goed komt!

“Change is supposed to be uncomfortable. For nothing grows in comfort zones”