De tweede helft van dit jaar mogen we wonderen en tekenen verwachten van De Here. De worsteling is voorbij!

Gisteren tijdens de zondagdienst heb ik dit aan de lijve mogen ondervinden. Niet eens 1,5 week geleden zijn mijn enkelbanden volledig uitgerekt. Ik heb een week in drukverband gezeten en bewoog mij voort met krukken. Sinds afgelopen woensdag heb ik een enkelbrace. De versteviging en versterking aan mijn voet zorgt ervoor dat ik weer kan “lopen”. De eerste paar dagen waren zwaar. De zwelling was nog dik dus de enkelbrace kon ik maar een paar uur om. Voetje omhoog en vooral rust nemen.

Gisteren tijdens het gebed, raakte de Heilige Geest mij zwaar aan. Ik kon niet meer vertalen en mijn voet stond letterlijk in mijn brand. Ik heb mijn enkelbrace tijdens de dienst uit gedaan. Ik voelde letterlijk dat er van binnen iets gaande was! Het leek wel of mijn enkelbanden op zijn plaats werden geschoven. Ik ervoer geen pijn maar er was binnen in mijn voet beweging.

Toen de manifestatie klaar was, voelde ik vermoeidheid in mijn voet en heb ik uit bescherming de enkelbrace weer om gedaan. Thuis aangekomen ben ik gaan rusten, uiteraard zonder enkelbrace. Ik werd wakker en ik liep zonder enkelbrace door het huis zonder dat ik het door had! God is echt goeddddd! Sowieso gaat de genezing van mijn enkel wonderbaarlijk snel maar dit is echt het toppunt! Hallelujaaaaa!

Mijn zoon, luister naar mijn woorden. Houd je oren open voor wat ik zeg. Vergeet mijn woorden nooit meer, maar bewaar ze diep in je hart. Want mijn woorden brengen je leven. Ze zijn genezing voor je hele lichaam.” Spreuken 4:20-22 BB