REACHING OUT TO HELP

Als gemeente gaat ons hart uit naar de minder bedeelden in ons midden. Om die reden is de Storehouse opgezet. Wij ondersteunen gemeenteleden in voedsel en kleding die dit niet kunnen veroorloven. Wij vinden het belangrijk dat er voor de behoeftigen wordt gezorgd. Hoe doen wij dit? We stellen zelf voedselpakketten samen en geven kleding weg.

Hoe kunt u helpen? Mocht u de voedselbank willen steunen dan kunt u dit doen d.m.v. houdbaar eten zoals rijst, pasta, pot- en blikgroente etc. In de voedselpakketten geven wij ook toiletartikelen mee dus toiletpapier, wasmiddel, zeep, deodorant etc. zijn tevens zeer welkom! Voor kleding kunt u (nog goede tweedehandse) kleding, schoenen of spullen aan de kerk geven. Wij zijn dankbaar om te kunnen vermelden dat de Storehouse vaak met nieuwe dingen wordt gezegend. Wij zullen uiteraard ervoor zorg dragen dat dit op een goede plek terecht komt.

Financiële giften mogen natuurlijk ook, de gegevens vindt u hier.

Wij zijn enorm dankbaar met uw steun! Bedankt dat u het mogelijk maakt dat andere mensen geholpen kunnen worden!

Wie de arme mensen helpt, is een vreugde voor de Here, Hij zal hem daarvoor belonen.” Spreuken 19:17

Heeft u vragen of wilt u een verzoek doen? Vul het formulier in met als onderwerp WHWC Helps. De leiding van deze afdeling neemt dan z.s.m. contact met u op.


    [recaptcha]