Vanavond tijdens Halloween worden verschillende satanische offer rituelen uitgevoerd. Halloween is niet een onschuldig horror feestje maar dit is het tijd van het jaar dat satanisten, heksen (wicca’s) en demonische priesters samenkomen om dood en verderf uit te roepen over de mensheid. Het is dus niet vreemd dat aan het einde van het jaar veel mensen zelfmoord plegen, in dodelijke ongelukken terecht komen, vermoord worden of onverwachts (vroegtijdig) sterven.

Dit is de tijd om in de Naam van Jezus echt te bidden tegen deze machten, overheden en krachten der duisternis. Het is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn maar juist kwaad moet worden in de Geest: neem een strategische positie in Christus Jezus.

Mocht je familie in het occulte zitten dan wordt erop het familiealtaar flink geofferd de komende dagen en zullen ze je naam ook aanroepen in de geestelijke wereld. Je familie bedoelt het misschien “goed” maar jij als Christen weet dat ze allemaal geestelijke troep over je leven uitspreken! En daar zal je als je niks eraan doet, ook last van krijgen.

Aub dit bericht is niet om je te laten schrikken maar om je geestelijk alert te maken! Geen paniek, Jezus leeft nog steeds! Er is namelijk geen enkel bloed krachtiger dan het bloed van Jezus!!! Strijd met het Bloed van Jezus en vernietig elke vloek, bolwerk en macht in Jezus Naam! Maak je leven, je huis, je echtgeno(o)t(e), kinderen, familieleden bloedrood en bloednat met het Bloed van Jezus!

Neem je plaats in met gebed en vasten! Doe mee vannacht met de nachtwake dat speciaal gaat over familie. Mocht je niet kunnen, houd nachtwake thuis (desnoods een paar uur) of doe mee aan The Prayer Challenge in de ochtend! Zaterdag en zondag vasten we tot minstens 12.00u

Neem dit aub serieus! Je kan jouw leven en die van je familie ermee redden!

Heb je misschien vragen n.a.v. dit bericht, neem gerust contact met ons op.

Nothing but loveeeee!?

Pastora