Scroll Top

Paulus en Silas baden midden in de nacht en ze zongen God lof. Ondanks dat ze vast zaten in de binnenste kerker van de gevangenis, bleven ze aan God vast houden (Lees Handelingen 16:25-40). En zó moet het ook zijn! Het maakt niet uit door welk dal van diepe duisternis u gaat, u hoeft niet bang te zijn want Jezus is dicht bij u (Psalm 23:4)! De nacht staat hier niet alleen voor een bepaald deel van de dag maar ook voor een donkere periode in uw leven. Er kan droefheid zijn ‘s avonds maar ‘s morgens klinkt gejuich (Psalm 30:6). Hallelujaaa! Dus ook een moeilijke periode heeft een einddatum! Het kan namelijk niet altijd nacht blijven.

Gisteren ging ik met vol verwachting naar de nachtwake. Er is iets met de nachtelijke uren. “Late in the midnight hours, God is going to turn it around!” God wilt ons altijd een persoonlijke ervaring geven met Hem vooral in situaties die zo onmogelijk lijken te zijn. Jezus zegt zelf dat wat bij mensen onmogelijk is, mogelijk is bij Hem (Lucas 18:27)!

En plotseling schijnt er dan licht in uw duisternis… PhotoGrid_1428180525998_resized

u begrijpt nu dat moeilijke omstandigheden er zijn zodat Jezus Zichzelf persoonlijk kan openbaren aan u. Dit is dè kans dat uw geloof kan groeien!

Want mij is een grote en machtige deur geopend en er zijn vele tegenstanders.” I Corinthiërs 16:9

De vraag is wat u verheerlijkt in uw leven: Is het de grote en machtige deur of de vele tegenstanders? Ik had ervoor kunnen kiezen om te slapen. De afgelopen dagen waren fysiek erg zwaar door de verhuizing van de kerk. Echte verandering kost u namelijk alles! Maar ik wilde niet blijven hangen in hoe moe ik was maar mij erop focussen dat De Here Zichzelf wilt openbaren juist in mijn vermoeiende situatie!

Wist u dat wij in een profetisch seizoen leven? De tijd rondom en tussen Pasen en Pinksteren  gebeuren er veel dingen in De Geest. Waarom zou ik mijn goddelijke bezoeking missen omdat ik afgeleid ben door wereldse zaken?

God is geest en wie Hem aanbidden, moeten aanbidden in geest en in waarheid.” Johannes 4:24

PhotoGrid_1428180677689_resized

De nachtwake was geestelijk verfrissend. Ik voelde me ook wonderbaarlijk lichamelijk gesterkt… Jezus stelt nooit teleur! Wanneer u met heel uw hart Hem vertrouwt dan zal Hij aan u laten zien dat Hij een beloner is voor wie Hem ernstig zoeken (Hebreeën 11:6)!

Later op de dag zou ik een soundcheck houden met het koor. De Heilige Geest nam echter zodanig over dat het een aanbiddingsdienst is geworden. Vele nieuwe liederen zijn geboren uit De Geest. We zijn vol en opgeladen naar huis gegaan! De laatste dingen zijn nog gedaan zodat de kerk klaar is voor de dankzeggingsdienst en Pasen.PhotoGrid_1428180466126_resized

“One experience with Jesus The King, changes everything”