Goedemorgen trouwe wachters op de muur!☺

Het is de hoogste tijd om dingen los te laten en gefocust te zijn op wat de Here voor ons heeft en waarvoor Hij ons geroepen heeft!

Vaak houden we ons teveel bezig met dingen uit het verleden, dingen die ons zijn overkomen, zaken van het werk, resultaten van onze studie en etc.

Wat gebeurd is, is gebeurd! U kan het toch niet meer veranderen! Spijt hebben en u schuldig voelen gaat u niet helpen op deze reis met Jezus. Vraag God oprecht vergeving vanuit uw hart. Was uzelf met het Bloed van Jezus en bid in Jezus Naam èn laat het los! Vergeet uzelf niet te vergeven!?

maar één ding weet ik zeker—en daarbij vergeet ik wat achter me ligt en strek ik mij uit naar wat voor mij ligt—ik snel recht op mijn doel af, ik wil de prijs behalen die in de hemel voor mij klaarligt, nu God mij door Christus Jezus geroepen heeft.” Filippenzen 3:14 HTB

Laten we helder hebben om wie het echt draait: Jezus! Al het andere komt wel op zijn plek terecht als u uzelf HE-LE-MAAL overgeeft aan Hem! Geef de regie uit handen vandaag! U moet inmiddels wel weten dat, hoewel u het vast wel goed bedoelt, uw inspanningen tot niks hebben geleid! Kijk vooruit en ga vooruit in de Naam van Jezus!

#PrayerChallenge #Dag19 #Doorzettingsvermogen #vastberadenheid #ogengerichtopJezus #loslaten #vergeven #gefocused