We leven in de eindtijd, God is making way for Jesus His return. En wij gaan tijdens de YOUTH Conference een voorproefje krijgen door Zijn tegenwoordigheid gedurende de dagen. Wonderen & tekenen staan aan de voordeur. Gods Hand en aanwezigheid zal zoals nooit eerder in een bijeenkomst getoond en ervaren worden. Het wordt echt iets unieks, zoals in de oude tijden!! Voor diegene die nog twijfelde, dat zal voor altijd voorbij zijn. Want een ieder zal voor altijd verandert zijn en vol lof, aanbidding eer en dank over Hem spreken en zingen in Jezus’ Naam!

It is time! Je bent voor of tegen Hem. Niets daar tussen! De tijd begint te dringen er moet nog veel gebeuren, maar God raises His disciples in a very quick pace. No more like before, years to grow and grow as many say. When God raises people, time is His way. Dank God dat Hij nog steeds genade en barmhartigheid toont om de gelegenheid te krijgen en te kiezen voor Hem.

Jonge mensen kies daarom nu voor Jezus! Er zijn tal van voorbeelden in De Bijbel waar jonge mensen werden gebruikt door God. In 1 Samuel 17 staat dat David nog een tiener was toen hij Goliath versloeg. Niemand durfde tegen Goliath op te komen maar David ging in de naam van De Here en hij versloeg de uit de kluit gewassen Filistijn! Jozef daarentegen kreeg op 17-jarige leeftijd dromen van God (Lees Genesis 37). Op zijn dertigste werd hij onderkoning van Egypte. Wow! 

Niet alleen jonge mannen gebruikt God, maar ook jonge vrouwen! Esther is daar een goed voorbeeld van’! (Esther 4:14) Ze heeft een hele natie gered omdat ze zich overgaf aan Gods plan voor haar leven.

Jezus Zelf was pas 12 jaar oud toen Hij in de tempel tot mensen sprak over God Zijn Vader. Jezus onderwees de Schriftgeleerden zaken die hun verstand ver te boven ging (Lees Lukas 2:41-52)! Dat is wat de wijsheid van God kan doen! Halleluja!

God heeft ook een wonderbaarlijk plan met jouw leven! Gooi dat plan niet weg. Het ergste wat je kan overkomen in je leven is niet eens de dood maar dat je het doel mist waarvoor God je heeft geschapen.

Vraag jezelf op dit moment eens af: Wat is je doel? Waarvoor leef je? Leef doelgericht. Leef voor Jezus!! Vooral nu je jong bent, is het zo tof om Jezus te dienen. Want je kunt nu zoveel doen, je hebt zoveel kracht, je hebt zoveel energie die God juist nu wil gebruiken!

“Niemand mag op jou neerkijken omdat je nog jong bent. Zorg ervoor dat je in alles een voorbeeld bent voor de gelovigen: door je worden, je manier van leven, je liefde, je geloof en je zuiverheid.” 1 Timotheüs 4:12 

Luister naar wat Pastor Joshua (één van de sprekers tijdens de jeugdconferentie) zegt over waarom het voor jou, juist NU je zo jong bent, zo TOF is om God te dienen. Kom en ervaar zelf wat God speciaal voor jou in petto heeft…