Scroll Top

Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.” Lukas‬ ‭6:38‬ ‭HSV

Het is Gods wil om in de noden van Zijn kinderen te voorzien. De Bijbel zegt geef en aan u zal gegeven worden. Velen hebben God gelimiteerd in hun geven vanwege het onvermogen om op Gods getrouwheid te vertrouwen. Wanneer we niet geven moeten we niet verwachten iets te ontvangen. Het moment dat u stopt met geven, verwacht dan niet iets te ontvangen. Geven en ontvangen gaan samen. God is niet gestopt met geven maar Hij beveelt ons te geven.

Velen zijn teleurgesteld op dit gebied en zijn gestopt God te geven en te vertrouwen op voorziening omdat niet aan hun verwachtingen is voldaan. De duivel wil dat we moe worden van het goede te doen zodat we niet zullen deelnemen aan de oogst.

En laten wij niet moe worden goed te doen, want te zijner tijd zullen wij oogsten, als wij het niet opgeven.” Galaten‬ ‭6:9‬ ‭HSV

Wanneer u gestopt bent met het goede te doen, keer u om en doe het weer want uw oogst is dichterbij dan u zich kunt voorstellen. Laat de duivel niet zegevieren over uw leven in Jezus’ Naam.

Werp uw netten weer uit vandaag want ik zie een grote oogst uw kant opkomen in Jezus’ Naam.

Focus up de Oogst en de God van de Oogst om Zijn Woord goed te maken in uw leven.

Voortaan, al de dagen van de aarde, zullen zaaitijd en oogsttijd, koude en hitte,
zomer en winter, dag en nacht niet ophouden.” Genesis‬ ‭8:22‬ ‭HSV

Verwacht een grote Oogst van de Heer voor al het zaad dat u in de Heer hebt gezaaid.