Scroll Top

Wauwwww! Ik heb echt een onstuimige tijd achter de rug! En ik heb het idee dat we net zijn begonnen aan deze spannende reis met God! Een nieuw hoofdstuk is begonnen en ik heb mij voorgenomen om heerlijk daarvan te genieten?? Voor degenen die het zijn ontgaan ben ik samen met mijn man naar Amerika afgereisd om onze doctoraat in ontvangst te nemen. Halleluja! Glorie aan Jezus?? Ik ben nu officieel Doctor in Christelijke Theologie. En hoewel de overwinning tastbaar is en dankbaarheid er goed in zit, ben ik mij des te meer bewust dat het ook met meer verantwoordelijkheid komt.

“… Als iemand veel heeft ontvangen, zal ook veel van hem worden geëist. Hoe meer je is toevertrouwd, hoe groter je verantwoording is.” Lucas 12:48 HTB
Wat was het fijn om weer “thuis” te zijn in Gods Huis. Home is where the hart is! In het algemeen associëren mensen thuis met hun familie. Jezus zei echter: “Wie is mijn moeder? En wie zijn mijn broers?’ ‘Kijk, dat zijn mijn moeder en mijn broers. Ieder die doet wat mijn hemelse Vader wil, is mijn broer, mijn zuster en mijn moeder (Mattheüs 12:48‭-‬50 HTB).” Het is zó belangrijk om te weten dat u nu behoort tot het huisgezin van God. U bent geliefd en geaccepteerd?✨ U bent niet langer meer alleen! Hoe geweldig is dat?? Vaak stellen wij onszelf niet open voor God Zijn Liefde of het nou van Hem komt of door mensen heen. Ligt het dan aan anderen of aan onszelf?
Alle volken zullen zien hoe God je redt. Alle koningen zullen zien hoe prachtig je bent. Je zal voortaan een nieuwe naam hebben. De Heer Zelf zal je die naam geven. Je zal zo mooi zijn als een sierlijke kroon in de hand van de Heer, als een koninklijke tulband in de hand van je God.” Jesaja 62:2‭-‬3 BB
Onthoud dat God liefde is! God faalt niet dus liefde kan ook niet falen want God is liefde (1 Corinthiërs 13:8). Omdat u liefde niet bent gewend, betekent niet dat het verkeerd is. God wilt u optrekken naar een hogere dimensie waar afwijzing, spijt en u schuldig voelen geen vat meer op u hebben. De keuze is aan u! U heeft recht op een thuis! Er is geen betere plaats dan dichtbij God te zijn. Ga dichter naar God toe, dan komt God dichter bij u (Jakobus 4:8 HTB). Het is in die intimiteit dat u Jezus echt leert kennen. U wordt dan juist bevrijd en genezen door Het levend geworden Woord van God. Het is tijd dat u uw thuis herkent en daarin blijft… want God heeft u lief en wacht geduldig op u met open armen!
… Want wie aan jullie komt, komt aan Zijn lieveling!” Zacharia 2:8 BB
… Want wie u aanraakt, raakt Zijn oogappel aan.” Zacharia 2:8 HTB
Omdat gij kostbaar zijt in mijn ogen en hooggeschat en Ik u liefheb, geef Ik mensen voor u in de plaats en natiën in ruil voor uw leven.” Jesaja 43:4 NBG51