Rust wie wil dat nou niet? Vrede komt echter van binnenuit. Alleen u weet of u vrede heeft in uw hart. De staat van uw hart is namelijk niet aan de buitenkant te zien. Vaak denken we dat we mensen kennen doordat wat ze zelf willen laten zien aan ons.

Ik dacht dat ik mijn broer Glenn aardig kende en toch heeft zijn getuigenis mij aan het denken gezet. We groeiden samen op. Geen vuiltje aan de lucht. Het leven was simpel en heerlijk als kind. Glenn ging blijkbaar toch door dingen heen waar ik geen weet van had. Zo zie je maar dat een eigen ervaring met God zo kostbaar is! Jezus weet wat er in uw leven mist. Hij wilt Zichzelf aan u openbaren en uw leven rust geven. 

De komende dagen zal een serie van getuigenissen worden gepost naar aanleiding van de conferentie “God’s gift Jesus”. De conferentie zal plaatsvinden op 13 en 14 februari 2016. Mis dit evenement niet, het zal uw leven voorgoed veranderen!