Zaterdag 14 januari a.s. is het dan zover! De eerste Discipelschap Training van het jaar! Wilt u ook wandelen in de kracht van God? Opereren in wonderen en tekenen? Dan kunt u deze levens veranderende ervaring en interactieve training niet missen! Dit is de kans om te leren hoe in de voetsporen van Jezus te treden.

Is dat dan ook voor u? De bijbel zegt dat wij grotere wonderen en tekenen dan Jezus zullen doen. (Joh. 14:12) Ziet u dat ook in uw leven? Dat Woord is niet alleen voor pastors maar het is voor een ieder. Het maakt niet uit hoelang u naar de kerk gaat of De Heer kent! Hij wilt in u, met u en ook door u heen werken! Het is niet leeftijd gebonden dus laat je niet vanwege je jonge leeftijd achter houden! En zeg nou zelf… wie wil niet in de kracht van Gods Geest wandelen?

Kom en ontvang! Bij deze bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze transformerende training. Waar u de demonstratie van God’s kracht zult beleven in Woord en daad. Ongeacht de kerk die u bezoekt, het is een training voor het lichaam van Christus. Ervaar verandering en neem het vuur mee naar uw eigen thuis gemeente!