Precies een week geleden vonden de foto shoot en filmopnames plaats voor de vrouwenconferentie. Lees hieronder hoe Evangeliste Mitchy dit heeft ervaren:

Wat was dit voor mij een nieuwe ervaring! Ik vond het een geweldig voorrecht maar terwijl ik bezig was met de opnames, moet ik toegeven dat ik kampte met onzekerheid. Misschien was het van de buitenkant niet eens te zien en leek het alsof ik wellicht gespannen was door de zenuwen. Ik kreeg toch ineens last van verdrukkende gedachtes: “Ik wil niet op film… iedereen ziet mij… ik zie er vast niet mooi genoeg uit… mijn haar is niet gedaan… zeg ik wel het juiste?”

compilatie-prt2

Dit was voor God dè uitgelezen kans om Zijn liefde, Zijn kracht en vermogen te tonen in mijn zwakheid. Op een gegeven moment zat het mij zo hóóg! De duivel was mij maar aan het kwellen met deze gedachtes dat ik het wel moest belijden aan mijn voorgangster. Ik kon natuurlijk niet zo verder. Op het moment dat ik beleed wat er aan de hand was, brak direct satan zijn grip over mij. Er zit kracht in je kwetsbaar opstellen! Wanneer je iets belijdt dan verbreek je de macht van satan over je leven! Daarom zegt de Bijbel ook:

Belijdt daarom elkander uw zonden en bidt voor elkander, opdat gij genezing ontvangt. Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt.” Jakobus 5:16 NBG51

Ik hoef deze gedachtes helemaal niet te pikken! Ik moest in de aanval gaan in de Naam van Jezus! Ik sprak tot mijn ziel die aan het zeuren was en bedacht mij dat God mij mooi heeft gemaakt zoals ik ben! Hij werkt door mij heen en ik hoefde niet langer meer op mijzelf te zien.

compilatie-prt3

Ik moet zeggen dat het daarna pas echt leuk werd. We zijn naar een prachtige omgeving geweest waar we met plezier de serie verder hebben opgenomen. We hadden een gezegende fellowship met elkaar gehad. Ik heb erg veel gelachen en mogen genieten wat God aan het doen is. Kortom God is al aan het werkt in aanloop naar deze geweldige vrouwenconferentie. Ik heb er zin in! U toch ook?

Voor “United we stand” hebben we een mini serie opgenomen met in de hoofdrol Pastora Vanessa en Evangeliste Mitchy. In de documentaire naar de vrouwenconferentie toe, komen er verschillende onderwerpen aan bod. Wat kunt u verwachten van zo’n vrouwenconferentie? Waarom speciaal vrouwen? Waar gaat het thema over? Wat heeft God in petto voor de vrouwen? Mis de afleveringen niet! Bekijk ze en stuur ze door naar andere vrouwen zodat zij ook gezegend kunnen worden voor en op de vrouwenconferentie.