Scroll Top

Dan zitten we in onze lofprijs maand en uiteraard wilt de vijand roet in het eten gooien! Opeens ligt er een onverwachte rekening op de mat of valt een familielid uit het niets naar u uit. Uw kind doet ineens opstandig of u ervaart een tegenslag op het werk of uw studie. Kortom het lijkt wel of de hel is losgebarsten! Des te meer reden om De Heer eigenlijk te prijzen! Uw lofprijs maakt dus impact in de geestelijke wereld! Blijf God prijzen!?

“Wie lof offert, eert Mij, en baant de weg, dat Ik hem Gods heil doe zien.” Psalmen 50:23 NBG51

Uw lofprijs baant een weg zodat u Gods heil zult zien! Satan doet alles eraan om u af te leiden met omstandigheden maar geef hem geen aandacht! Blijf naar Jezus kijken, die ons de weg wijst. Hij is het doel van ons geloof (Hebreeën 12:2 HTB).

“Mijn ziel, prijs de Here en vergeet vooral nooit wat Hij allemaal voor goeds heeft gedaan.”
Psalmen 103:2 HTB

Herinner uw ziel eraan wat God voor u heeft gedaan! God is niet veranderd! Hij is dezelfde gisteren, vandaag en voor eeuwig Dezelfde (Hebreeën 13:8 BB). Als Hij het toen voor u heeft gedaan dan kan Hij het nu nog steeds! Hallelujaaaa!

“God kan oneindig veel meer doen dan wij ooit kunnen bidden of beseffen. Dat blijkt uit de kracht die in ons werkt. Hem komt voor altijd en eeuwig alle eer toe in de Gemeente door Jezus Christus. Amen!” Efeziërs 3:20‭-‬21 HTB