Wij lanceren onze eerste interkerkelijke jeugdconferentie! Als verschillende kerken vormen wij het Lichaam van Christus. En wat is het geweldig om samen aan Het Koninkrijk van Jezus te mogen bouwen!

Deze jeugdconferentie vindt plaats van 30 juli t/m 1 augustus. De jeugd zal gedurende deze drie dagen worden bemoedigd, bekrachtigd en geestelijk toegerust om een verschil te maken in deze hedendaagse maatschappij. Deze wereld heeft namelijk Jezus Christus nodig als hun Heiland en Verlosser! Het doel is dan ook dat de jeugd Jezus persoonlijk zal leren kennen.

Het Thema is “De Geest van Liefde”, gebaseerd op:

Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en van liefde en van bezonnenheid.” 2 Timotheüs 1:7  

Wil je (opnieuw) een persoonlijke ontmoeting hebben met Jezus Christus? Of ken je iemand die verbitterd is? Teruggevallen is in het geloof? Iemand die alleen maar slechte ervaringen heeft gehad met mensen in de kerk? Kom en word genezen naar geest, ziel en lichaam! Jezus wilt Zichzelf aan jou en een ieder die komt openbaren!

Aanmelden of op de hoogte blijven over deze conferentie?

Wil je je direct aanmelden of op de hoogte blijven van deze levensveranderende jeugdconferentie? Ga naar www.facebook.com/winnersharvest